ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Grevena TV || H παρέλαση στα Γρεβενά την 25η Μαρτίου 2023 (εικόνες+ video) - Μαθητές + Αστυνομία + Στρατός (all)- (εικόνες + video)

 

Καθήστε κάπου αναπαυτικά,  και απολαύστε τους μαθητές μας, την εμφάνιση μετά από χρόνια σε παρέλαση της Ελληνικής Αστυνομίας,  και τον Στρατό :





Δείτε:
   

 Ο Αντιπεριφερειάρχης γράφει: 
 Με κάθε επισημότητα ολοκληρώθηκε η παρέλαση προς τιμήν της Επετείου της 25ης Μαρτίου, της διπλής αυτής εθνικής και θρησκευτικής μας εορτής, και φέτος στα Γρεβενά μας.
 
Παρουσία της Γενικής Γραμματέα Δημογραφικής & Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κ. Γούλα Καλυψούς, του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, κ. Φωλίνα Αθανάσιου, και του Δημάρχου Γρεβενών, κ. Δασταμάνη Γεώργιου, πολίτες και θεσμικοί εκπρόσωποι παρέστησαν στην παρέλαση των μαθητριών και των μαθητών, των Συλλόγων μας, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων μας, αποδίδοντας τις πρέπουσες τιμές στους Αγωνιστές της Εθνεγερσίας του 1821. 
Κρατώντας μέσα μας τα δικά τους ιδανικά, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα ελεύθερη και περήφανη. 
Συγχαρητήρια σε όλες τις παρελαύνουσες και όλους τους παρελαύνοντες, αλλά και όσες και όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση της Παρέλασης και των εορταστικών εκδηλώσεων, για την άρτια διεκπεραίωση της Παρέλασης και της εορτής. 
 Ζήτω το '21!
 Ζήτω η Ελευθερία! 
Ζήτω το Έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου