ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Διευθυντές Σχολείων: "Σέρνεται" η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων-Εκνευρισμός από το πρωί σε χιλιάδες υποψηφίους Διευθυντές

"Σέρνεται" στην κυριολεξία από τις 8 το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου παιδείας και Θρησκευμάτων, στην οποία καλούνται οι χιλιάδες υποψήφιοι Διευθυντές Σχολείων να δηλώσουν τις προτιμήσεις σχολικών μονάδων.

Οι υποψήφιοι Διευθυντές βρίσκονται σε μεγάλο εκνευρισμό καθώς προσπαθούν από το πρωί να κάνουν τις δηλώσεις τους σε μια πλατφόρμα η οποία σε κάποιους πηγαίνει με ρυθμούς "χελώνας" και σε άλλους δεν ανοίγει καθόλου.

 
 

Όσοι υποψήφιοι κατάφεραν να ολοκληρώσου  τη διαδικασία στο τέλος της δήλωσης δεν υπάρχει η λέξη "Επιβεβαίωση της δήλωσης" με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ανησυχία εάν τελικά η δήλωση είναι "επιτυχής". Επίσης αποδεικτικό της υποβολής δήλωσης  δεν αποθηκεύει - εκτυπώνει το σύστημα, ούτε δίνει Αριθμό Πρωτοκόλλου. Πρέπει άμεσα το υπουργείο Παιδείας να κάνει σχετική ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει αύριο Τρίτη 11 Απριλίου και ώρα  23:59.


 
 

Από τις 18 έως και τις 20 Απριλίου θα ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις  των νέων Διευθυντών με τα αντίστοιχα αντίστοιχα τα οποία αναλαμβάνουν να διοικήσουν.

Η επεξεργασίας των δηλώσεων προτιμήσεων και επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων από τις επιτροπές θα ξεκινήσει τη Μ.Τετάρτη 12 Απριλίου .

esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου