ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Η πρώτη συνάντηση του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Αμυνταίου κ. Γιάννη Λιάση - (εικόνες)

Σε μια ενθουσιώδη συγκέντρωση με μεγάλη συμμετοχή εξελίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8 Απριλίου η
πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Αμυνταίου κ. Γιάννη Λιάση.

Η συνάντηση, στη κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΤΕΡΟΝ», αποτέλεσε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία μεταξύ των υποψηφίων.


 
 

Έντονα ήταν τα στοιχεία της εμπειρίας και της ανανέωσης. Ισχυρή ήταν η γυναικεία παρουσία, ενώ ιδιαίτερα αισθητή ήταν η συμμετοχή της νεολαίας.

«Η παράταξη που σήμερα γεννιέται ξεπερνάει τη λογική του παλιού, που θέλει κομματικές ή παραταξιακές ταμπέλες να χωρίζουν τους ανθρώπους.

Δουλεύουμε μαζί, διατηρώντας τις όποιες διαφορετικές απόψεις μας, αλλά έχοντας την ίδια αντίληψη για τον Δήμο μας, τον τόπο που θέλουμε να ζούμε, τον τόπο που εργαζόμαστε, τον τόπο που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και δημιουργεί η νεολαία μας. Και αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε μαζί. 

Πιστεύω στους πολλούς, όχι στον έναν. Πιστεύω στη πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό, όχι στην αφαίρεση και τη διαίρεση. Πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια, τη συνέργεια και τη συνεργασία.

Σας καλώ όλους να υπηρετήσουμε μία πολύ βασική αρχή που θα είναι και η στάση μας ως παράταξη. Απέναντι μας δεν είναι τα πρόσωπα, δεν στοχοποιούμε ανθρώπους, αλλά στείρες πολιτικές, ξεθωριασμένες αντιλήψεις και αναποτελεσματικές πρακτικές.», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λιάσης

«Δίπλα σας, κοντά σας, μαζί σας, για τον Δήμο Αμυνταίου που ενώνει, για τον Δήμο Αμυνταίου που δημιουργεί προοπτικές, για τον Δήμο Αμυνταίου που αντιστέκεται.

Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στην ανεξάρτητη παράταξη, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο και τους συμπολίτες μας.


 
 

Σε αυτή τη προσπάθεια απευθύνω κάλεσμα για συστράτευση σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου σε όλους αυτούς που θέλουν να συμβάλουν σε μια πορεία ανάπτυξης με επίκεντρο τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Σε αυτόν τον όμορφο αγώνα τους καλώ να συναντηθούμε.», σημείωσε με αφορμή την πρώτη αυτή συνάντηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Λιάσης

Να σημειωθεί επίσης ότι διάχυτη ήταν η αισιοδοξία όλων για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου, η οποία όπως επισημάνθηκε πηγάζει από το γεγονός ότι καθημερινά τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης γίνονται αποδέκτες της εμπιστοσύνης των συνδημοτών, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να αλλάξουν σελίδα στο Δήμο Αμυνταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου