ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης ομόφωνα υποψήφιος – Έβαλε τα κλάματα η Σταυρούλα Χρυσαειδή


Σαν να… μην πέρασε μια μέρα, το Survivor All Star επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με μια νέα ανατροπή.

Αν και την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί ότι αυτή θα γίνουν άλλοι 3 αγώνες, πριν από την αποχώρηση, ο Γιώργος Λιανός έκανε ξανά την… ανατροπή.

Οι παίκτες του Survivor All Star θα παίξουν ακόμη έναν αγώνα ασυλίας και στη συνέχεια θα έρθουν αντιμέτωποι με τους παίκτες του τουρκικού Survivor.

Αυτό το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός πριν από το έπαθλο που συνόδευε τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Το οποίο ήταν ένα… κανονικό πασχαλινό τραπέζι, με αρνί, κατσίκι και άλλα εδέσματα και μάλιστα με τα μουσικής!


Πριν το τραπέζι και πριν τον αγώνα, οι παίκτες και ο παρουσιαστής τσούγκρισαν και τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά.

Οι Μπλε που αντάλλαξαν… καρφιά ακόμη και για την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα (η Σταυρούρα Χρυσαειδή προς τον Σπύρο Μαρτίκα και ο Ηλίας Μπόγδανος προς τον Νίκο Μπάρτζη) δεν ήθελαν να βγάλουν και δεύτερο υποψήφιο. Και οι Κόκκινοι, βέβαια, που έβαλαν από την πρώτη φορά δυο υποψηφίους, δεν ήθελαν και τρίτο.

Οι Κόκκινοι καρδιοχτύπησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν στην προσσπάθειά του να εμψυχώσει τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο Σάκης Κατσούλης έχασε την ισορροπία του και χτύπησε ξανά σε παλιότερο τραυματισμό του.



Και όχι μόνο δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός τους αλλά ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνος που κέρδισε τον 10ο πόντο και χάρισε τη νίκη στους Κόκκινους με 10-8. Και κέρδισε τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών του για τα ματσαρίσματα και τη συμπεριφορά του.


Και αφού έφαγαν του σκασμού και χόρεψαν, οι Κόκκινοι πήγαν… θεατές στο Συμβούλιο του νησιού. Δεν μπορούσαν να κάτσουν ούτε να… ανασάνουν και μάλιστα ο Κωνσταντίνος Βασάλος έφυγε για λίγο κιόλας!


Πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ο Ηλίας Μπόγδανος επανέφερε το θέμα της ισχυρογνωμοσύνης του Νίκου Μπάρτζη, ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν περιέγραψε ότι άλλη συμπεριφορά περίμενε από εκείνον, πως της μιλάει άσχημα και πως στη Μπλε ομάδα αισθάνεται μια «μαυρίλα».



Και αφού οι Μπλε ψήφισαν και η «κάλπη μίλησε» ο Νίκος Μπάρτζης που πήρε τις περισσότερες ψήφους έγινε ο 4ος υποψήφιος μετά τους Τάκη Καραγκούνια, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Σπύρο Μαρτίκα.


Ο τελευταίος, δε, εξαπέλυσε μύδρους σε βάρος του άλλοτε φίλου του, με τον Μπάρτζη να απαντά και να λέει ότι ο Στάθης Σχίζας του είπε να μην εμπιστεύεται τον Μαρτίκα γιατί του είχε εκμυστηρευτεί πράγματα και εκείνος τα έκανε… βούκινο.


Ο φαρμακοποιός του Survivor All Star βέβαια δεν έμεινε έτσι και κατηγόρησε τον Μπάρτζη πως είναι πανούργος και επιτίθεται στους δυνατούς παίκτες και πως όταν είπε ότι είδε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και ερωτικές περιπτύξεις με την Ελευθερία Ελευθερίου, έλεγε ψέματα.



Επόμενος αγώνας ασυλίας, ο τελευταίος της εβδομάδας, αύριο Τρίτη (18.04.2023) στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου