ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

ΣΟΚ στα Τρίκαλα: 15χρονη μαθήτρια πέθανε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί – Οι γιατροί προσπαθούσαν 2 ώρες να τη σώσουν


Εγινε γνωστή η αιτία θανάτου του 15χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα, το οποίο και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής που

πραγματοποιούσε το σχολείο της τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/5). Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η ανήλικη υπέστη καρδιακή ανακοπή και έχασε τη ζωή της.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η ανήλικη μαζί με συμμαθητές της από σχολείο του Βύρωνα βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης στην πόλη και Τρικάλων, όταν και λιποθύμησε.


 
 

Η 15χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων περί τις 1:15 τα ξημερώματα, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες φέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι γιατροί προσπαθούσαν 2 ώρες να τη σώσουν

Σε σοκ βρίσκονται γονείς, καθηγητές και μαθητές, από τον θάνατο της 15χρονης σε νυχτερινό κέντρο στα Τρίκαλα, με τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου και μεταφέρθηκε να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Οι γιατροί, μάλιστα, προσπαθούσαν επί 2 ώρες για να την κρατήσουν στη ζωή.

Μιλώντας στο trikalaola.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, Κώστας Γρηγορίου, είπε ότι «λίγο μετά τις 1:17 τα ξημερώματα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων τη μαθήτρια, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη συνέδεσαν σε εξωτερικό βηματοδότη, άλλα δυστυχώς δεν μπόρεσε να την κρατήσει στη ζωή».


 
 

Όπως επισήμανε στη συνέχεια ο κ. Γρηγορίου, στο χώρο υπήρχε γιατρός, που έκανε και αυτός ότι μπορούσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους. Παράλληλα, ψυχολόγοι έσπευσαν στο ξενοδοχείο που μένουν οι συμμαθητές της 15χρονης ώστε να τα ενημερώσουν για το περιστατικό και να τα στηρίξουν.

directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου