Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚΚάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Τα 2 ζώδια που θα έχουν δύσκολο Ιούνιο -Xωρισμοί και οικονομικά σκαμπανεβάσματα


Ο επόμενος μήνας φαίνεται πως έχει «βάλει στο μάτι» 2 ζώδια και, όπως όλα δείχνουν θα «χτυπήσουν» σε

συγκεκριμένου τομείς, όπως τα ερωτικά και τα οικονομικά.


 
 

Όσο έρχεται το καλοκαίρι, η αέρινη διάθεση όλων των ζωδίων έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις κινήσεις τους. Η ευχάριστη διάθεση είναι δεδομένη υπάρχουν όμως και κάποιοι που θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα τον Ιούνιο.

Στα παρακάτω άτυχα ζώδια του Ιουνίου, όπως διαβάζουμε στο Readers' s Digest, ο Πλούτωνας θα φέρει σκαμπανεβάσματα, αβεβαιότητα και τσακωμούς.

Τα 2 ζώδια που θα έχουν δύσκολο Ιούνιο -«Χτυπήματα», χωρισμοί και οικονομικά σκαμπανεβάσματα

Αιγόκερως

Ο Ιούνιος, όπου ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω θα εντείνει το καλοκαίρι και όλα τα προβλήματά σας. Ο Πλούτωνας άλλωστε είναι ο πλανήτης της καταστροφής με αποτέλεσμα να φέρνει τα πάνω -κάτω σε κάθε τομέα. Θα υπάρχουν εντάσεις και αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον ενώ στα προσωπικά, σε φιλικό και ερωτικό επίπεδο δεν αποκλαδεύεται να περάσετε κάποια σημαντική κρίση. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας διατηρώντας τις ισορροπίες. Ακόμα κι αν αισθάνεστε σαν να γλιστράτε προς τα πίσω, να ξέρετε ότι είναι ένα προσωρινό χτύπημα και κάτι που ήδη ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε.


 

 
Υδροχόος

Ο Ιούνιος δεν θα είναι τόσο ρόδινος όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, δυστυχώς, όσο οι προηγούμενοι μήνες. Η αρχή της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα θα επηρεάσει και τον Υδροχόο ενώ όσοι έχουν ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να αισθανθούν αυτή την περίοδο έλλειψη αυτοπεποίθησης. Τον Ιούνιο, όταν ο Κρόνος γυρίσει ανάδρομος στους Ιχθείς θα επηρεάσει προσωρινά τα οικονομικά σας, επομένως καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις επενδύσεις, το εισόδημα και τις αλλαγές σταδιοδρομίας που δεν έχουν μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα. Οι σπασμωδικές κινήσεις πάνω στο άγχος σας αλλά και η τα ρίσκαδεν είναι επιλογές που πρέπει να κάνετε τον Ιούνιο.


bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου