ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που το «παίζουν» κάπως πιο δύσκολα στις σχέσεις τους

Μήπως ανήκει και το δικό σου σε αυτά; 


H αγάπη είναι ένα περίπλοκο πράγμα και μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να παίζεις παιχνίδια. Και μερικά ζώδια

λατρεύουν να το παίζουν δύσκολα για να τα κατακτήσει κάποιος.

Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι ευθείς και ειλικρινείς, άλλοι προτιμούν να καθίσουν αναπαυτικά και να παρακολουθήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον να αναπτύσσεται για την «κατάκτηση» τους.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που το “παίζουν” κάπως πιο δύσκολα στις σχέσεις τους:

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι περίεργος και ανέμελος, αλλά μερικές φορές είναι εκλεκτικός και λίγο ανήσυχος. Έχει μια διπλή προσωπικότητα για να σε κρατήσει στην τσίτα αλλά αυτό είναι το διασκεδαστικό.


 
 

Δεν πρόκειται να δεσμευτεί αμέσως, οπότε θα χρειαστεί κάποιον αποφασισμένο να τον κερδίσει.

Αλλά μην αφήσεις αυτό να σε τρομάξει. Παρόλο που μπορεί να είναι ασταθής και αυθόρμητος, αυτό συμβαίνει απλώς και μόνο επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα για να δει και τόσο λίγος χρόνος για να τα δει. Φοβάται να αφεθεί σε κάποιον που δεν θα κολλήσει για να ζήσει τελικά τη ζωή μαζί του.

Ζυγός

Ένας Ζυγός δεν θέλει να είναι μόνος. Δίνει ως προτεραιότητα στη ζωή του την αναζήτηση κάποιου συμβατού με τον εαυτό του, γιατί δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από μια ειρηνική ισορροπία.

Αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβει ποια είναι αυτή η ισορροπία και ποιος πρέπει να είναι αυτό το άτομο, επειδή είναι αναποφάσιστος.

Αν λοιπόν ασχολείσαι με έναν Ζυγό, είναι πιθανό να σε «παίξει» όσο χρειάζεται (με τον πιο γλυκό τρόπο).

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα συμφωνήσει να βγει με τον οποιονδήποτε. Είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος και στοργικός, για αυτό είναι πολύ σημαντικό να βρει κάποιον που τον αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι πεισματάρης. Του αρέσει να έχει δίκιο, οπότε αν καταλάβει ότι κάποιος ενδιαφέρεται, θα αρχίσει να το παίζει δύσκολος, θέλοντας να απολαύσει κάθε στιγμή του κυνηγιού.


 
 

Δεν του αρέσει ένας σύντροφος που είναι παθητικός από τη φύση του. Με άλλα λόγια, θέλει κάποιον να αγωνιστεί για να τον κερδίσει.

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την τρελή πλευρά του, αλλά μπορεί να είναι χαλαρός και ήρεμος όταν το θέλει, ώστε να μπορεί να κάνει αυτόν που ενδιαφέρεται να καταλάβει τις προθέσεις του. Ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να το πάρει.

Αιγόκερως

Η ανεξαρτησία είναι στη φύση του Αιγόκερω. Έχει περάσει πολλά και δεν έχει ξεχάσει ούτε μια στιγμή από τις εμπειρίες του, οπότε δεν ενδιαφέρεται πραγματικά να ξεκινήσει κάτι με κάποιον που δεν αξίζει τον χρόνο του.

Έχει πολύ αυτοέλεγχο, οπότε ξέρει πώς να διατηρεί τα συναισθήματα του υπό έλεγχο όταν κάποιος νέος έρωτας αναδύεται. Οι Αιγόκεροι το παίζουν δύσκολοι, γιατί σηκώνουν γύρω τους ψηλούς τοίχους.

pronews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου