ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ιπποφαούς - "9th International Seabuckthorn Association Conference (ISA-2023)" ( εικόνες απο τις πρώτες ημέρες - πρόγραμμα)

"Ιπποφαές στις μεταβαλλόμενες κλιματικές συνθήκες. Νέες προκλήσεις, τεχνολογίες και προοπτικές» Διοργανώνεται από την Ιπποφαές Ελλάς και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ιπποφαούς (ISA) και θα πραγματοποιηθεί στις 22-25 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace. 

 Για πρώτη φορά στην ιστορία της παγκόσμιας κοινότητα, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα – την περιοχή από όπου προήλθε η ιστορία των θεραπευτικών ιδιοτήτων του Ιπποφαούς!

Στο Παγκόσμιο συνέδριο θα συμμετάσχουν περίπου 100 σύνεδροι προερχόμενοι από πάνω από 10 χώρες εκ των οποίων κάποιες με ιδιαίτερη ανάπτυξη στην καλλιέργεια και εμπορία του Ιπποφαούς (Κίνα 25 εκ. στρέμματα 3.000 εργοστάσια μεταποίησης, Ινδία, Γερμανία, Φινλανδία κ.α.)
Απευθυνόμενοι σε μια παγκόσμια αγορά που προσεγγίζει τα 80 δις δολάρια οι Έλληνες παραγωγοί της Ιπποφαές Ελλάς θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν νέες δυνατότητες και στην καλλιέργεια αλλά κυρίως στην δημιουργία νέων συνεργασιών για τα προϊόντα τους.

 Στο Παγκόσμιο συνέδριο θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις και οι έρευνες που αφορούν τα θρεπτικά του συστατικά, την καλλιέργεια και την αγορά του Ιπποφαούς. 

Θα υπάρξει η ευκαιρία για ανάπτυξη μακροπρόθεσμων στρατηγικών και εταιρικής σχέσης για επιστημονική και εμπορική συνεργασία σχετικά με το ιπποφαές. 


Nikos Doukas
General Manager 
Hippophae Hellas S.A. Agios Theodoros Karditsa Tel. +30 24410 62334 Mob. +30 6944 906600


 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου