ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Επίσκεψη υποψήφιου Βουλευτή Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Μπγιάλα στο Δημαρχείο και στο Νοσοκομείο Γρεβενών - (εικόνες)

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών και επισκέψεων σε φορείς και Υπηρεσίες, επισκέφθηκα το

πρωί της Τετάρτης, μαζί με τους συνυποψήφιους μου στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα Γρεβενά, το Δημαρχείο και το Γενικό Νοσοκομείο.

   Στο Δημαρχείο, μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, Γιώργος Δασταμάνης, με τον οποίο συζητήσαμε σειρά θεμάτων που αφορούν τον Δήμο και την τοπική κοινωνία, καθώς και τα τεχνικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. 

   Από τη πλευρά μου, αυτό που τόνισα στον κ. Δήμαρχο είναι ότι ο τόπος μας χρειάζεται ένα κοινό όραμα και έχει ανάγκη τη λογική του γενικού συμφέροντος και της συλλογικής προσπάθειας, στοιχεία απαραίτητα για να βάλουμε τα Γρεβενά ξανά στο δρόμο της ανάπτυξης. 


 
 

   Ακολούθησε η επίσκεψή μας στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου ενημερωθήκαμε από την Διοικήτρια, κα Ευτυχία Καπάτου για την εν γένει πορεία του Νοσοκομείου, τη λειτουργία Κλινικών και των εποπτευόμενων Μονάδων.

   Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με κοινή παραδοχή τη μεθοδευμένη υποστελέχωση σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, γεγονός που οδηγεί το Νοσοκομείο μας σε πλήρη απαξίωση, υποβαθμίζοντας συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, παρά τις προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού.


 
 

   Διαχρονική θέση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ειδικότερα σήμερα, είναι η Δημόσια, δωρεάν και ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

   Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται ότι με την προοδευτική Κυβέρνηση, η οποία θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, η Δημόσια Υγεία θα είναι πρωταγωνιστής του κοινωνικού Κράτους που θα ξαναϊδρύσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Χρήστος Μπγιάλας

Υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου