ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Π.Ε. Γρεβενών: Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας


Συνεδρίασαν σήμερα, 16/05/2023, στην Αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» του Διοικητηρίου Γρεβενών, οι εκπρόσωποι όλων των φορέων που εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία των Γρεβενών, στο πλαίσιο του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) Γρεβενών.

Με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, κ. Φωλίνα Αθανάσιου, του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, κ. Μάνου, των Δημάρχων Γρεβενών και Δεσκάτης, κκ. Δασταμάνη και Κορδίλα, της Προϊσταμένης του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών, κ. Παπαθεοδώρου, και εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και όλων των φορέων που είναι αρμόδιοι για τους τομείς της Πολιτικής Προστασίας στα Γρεβενά, ολοκληρώθηκε επιτυχώς και σε κλίμα άριστης συνεργασίας, ο σχεδιασμός για την επερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο.

Ο συντονισμός όλων των Αρχών της περιοχής για την εξασφάλιση της πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών και των έκτακτων αναγκών, αποτελεί την καλύτερη ένδειξη ότι η συνεργασία αποδίδει τα μέγιστα για τον Τόπο μας.


Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στις ανάγκες των Γρεβενιωτών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου