ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Χρήστος Μπγιάλας: «Περιοδεία σε χωριά του νομού Γρεβενών» (εικόνες)


Σε χωριά από άκρη σε άκρη του Νομού Γρεβενών, περιοδεύει ο υπ. Βουλευτής, Χρήστος Μπγιάλας, μαζί με τους συνυποψήφιούς του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. 
Έτσι το προηγούμενο τριήμερο, ο κ. Μπγιάλας επισκέφθηκε διαδοχικά, το Ελεύθερο, τη Κοκκινιά, το Πολύδενδρο, τον Ταξιάρχη, τον Άγιο Γεώργιο, την Κιβωτό, την Μηλιά, τον Βατόλακο, την Μυρσίνη, τον Πόρο, την Κνίδη, τους Πυλωρούς την Ποντινή, την Βάρη, τον Έξαρχο, την Ιτέα, την Σαρακήνα, το Παλαιοχώρι και το Νεοχώρι.
 

 
 
Στις συναντήσεις που πραγματοποίησε με τους λιγοστούς εναπομείναντες κατοίκους στις περιοχές αυτές, άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που τους απασχολούν και διαπίστωσε το πόσο προβληματισμένοι είναι, κυρίως από την ερήμωση της υπαίθρου και την οικονομική κατάσταση, αλλά και το αίσθημα αδιαφορίας και απόλυτης εγκατάλειψης από την  Πολιτεία.
Παράλληλα, τόσο ο κ. Μπγιάλας όσο και οι συνυποψήφιοί του, δεσμεύθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να στηρίξουν τη Γρεβενιώτικη ύπαιθρο που μαραζώνει, ενώ ανέπτυξαν στους κατοίκους το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και στάθηκαν στις σημαντικές αλλαγές που πρέπει και μπορούν να γίνουν, προκειμένου να αμβλυνθεί η οικονομική κρίση και να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους.

Αλλαγές και προτάσεις συγκεκριμένες, επεξεργασμένες και κοστολογημένες, για τους συνταξιούχους, τους παραγωγούς, την ακρίβεια και τα συσσωρευμένα χρέη, την προστασία της κύριας κατοικίας και της αγροτικής γης.

Τέλος, ο κ. Μπγιάλας δεσμεύθηκε για μια διαρκή κι εποικοδομητική επικοινωνία με όλους τους κατοίκους του Νομού Γρεβενών κα εξέφρασε την πίστη του για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μάϊου, κάτι που διαφαίνεται και από το κλίμα που συναντά σε όλα τα χωριά της ευρύτερης περιοχής 





 
 

Χρήστος Μπγιάλας 
Υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών 
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου