ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Οι περιπτώσεις σοκ των γονιών που ξέχασαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο


Από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και σήμερα τρεις περιπτώσεις απασχόλησαν την ειδησεογραφία, με παιδιά που παγιδεύτηκαν ή εγκαταλείφθηκαν αβοήθητα σε αυτοκίνητα.
Στις 12 Αυγούστου, πέρυσι, η είδηση του θανάτου 8χρονου κοριτσιού από θερμοπληξία, μέσα σε αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι προκάλεσε σοκ σε όλη τη χώρα…

Η μητέρα κατέθεσε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι έλειπε η κορούλα της γιατί μαγείρευε και όταν τελικά την αναζήτησε δεν την βρήκε πουθενά.

Η οικογένεια και γείτονες άρχισαν να ψάχνουν την 8χρονη. Ώρες μετά βρήκαν το παιδί νεκρό στο κάθισμα του συνοδηγού σε αυτοκίνητο της οικογένειας. Οι γονείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Πώς είναι δυνατόν ένας γονέας να ξεχάσει το παιδί του;

«Αυτό είναι φαινόμενο δυστυχώς συχνό σε γονείς νέους, οι οποίοι δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με παιδιά, οι οποίοι εργάζονται κι έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους, το οποίο μας δείχνει τα όρια που έχει η ανθρώπινη μνήμη κι η ανθρώπινη διανόηση. Είναι ένας τραγικός δυστυχώς υπενθυμιστής ότι το μυαλό μας δε δουλεύει δυστυχώς πάντα όπως θα θέλαμε», εξήγησε ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης.

Άφησε το παιδί και πήγε για μπάνιο


Για περισσότερο από 40 λεπτά είχε αφήσει ένας 26χρονος Γερμανός τουρίστας το μόλις 20 μηνών μωρό του μέσα στο αυτοκίνητο, για να πάει για μπάνιο στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.


Τα κλάματα του μωρού ήταν τόσο έντονα που έκαναν τον ναυαγοσώστη της παραλίας στο Παλιόκαστρο Ηρακλείου να ψάξει από που προέρχονταν. Μόλις είδε το μωρό να βρίσκεται μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον 26χρονο πατέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.


Για ψώνια με τη φίλη της


Μόλις πριν από λίγες ημέρες, στη Θεσσαλονίκη, μητέρα άφησε το 4 μηνών παιδί της στο αυτοκίνητο για να πάει για ψώνια με μια φίλη της.


Περαστικός αντιλήφθηκε το μωρό μεσα στο αυτοκίνητο και ειδοποίησε την αστυνομία. Βρήκαν το βρέφος στο πίσω κάθισμα με το παράθυρο μισάνοιχτο.

Οι γυναίκες συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η μητέρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών, με τριετή αναστολή.

megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου