ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Ο υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Μπγιάλας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών

Την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών, επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Μπγιάλας, όπου και συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Ντίνα και στελέχη του Σώματος.
 
Στη συζήτηση που ακολούθησε, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη Διεύθυνση, εκφράζοντας μια κάποια ανησυχία για τη διαφαινόμενη καθυστέρηση στο θέμα της μετεγκατάστασης στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις.
 Ο κ. Μπγιάλας, συνεχάρη το προσωπικό για το σπουδαίο έργο τους να κρατούν το νομό ασφαλή, καθώς η ασφάλεια είναι συλλογικό δικαίωμα και αγαθό.

 
 
 Η συνάντηση αυτή αποτελεί μια συνέχεια της καλής συνεργασίας και επικοινωνίας του κ. Μπγιάλα με την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών, καθώς γνωρίζει και στηρίζει τις προσπάθειες για την επίτευξη των αιτημάτων της.
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα, άλλωστε, αποτελεί, τόσο η ανέγερση των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων, αλλά και η ίδρυση του Τμήματος Μεταγωγών, που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Μπγιάλα ως Βουλευτής του Νομού Γρεβενών. 

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. δεσμεύθηκε ότι σε περίπτωση επανεκλογής του, θα εκκινήσει και πάλι τις διαδικασίες για την ίδρυση στη περιοχή Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, προσπάθεια που είχε δρομολογηθεί σε μεγάλο βαθμό κατά τη θητεία του, αλλά εγκαταλείφθηκε στη συνέχεια, με την αλλαγή της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου