ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Πού θα στραφούν οι ψηφοφόροι Κασιδιάρη -Καρφιά σε ΣΥΡΙΖΑ για το «δίπορτο» απέναντί του


Τη δικαίωση του για την πρωτοβουλία που ανέλαβε ώστε να μπει φρένο στην προσπάθεια του καταδικασμένου για

διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη, να επιχειρήσει την είσοδο του στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος εξέφρασε το Μέγαρο Μαξίμου, μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Αρείου Πάγου για αποκλεισμό του κόμματος «Έλληνες» από τις εκλογές.

Επιπλέον, εκτιμούν ότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας για την στάση που τήρησε, καθώς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή απέναντι στις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης με μοναδική επιδίωξη «να το έχει δίπορτο και να ψαρέψει στα θολά νερά», όπως τον κατηγόρησε ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη η απόφαση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου επιβεβαιώνει την ορθότητα και τη συνταγματική αρτιότητα των κυβερνητικών ρυθμίσεων, και αποδεικνύει τη δική της μηδενική ανοχή σε όσους επιβουλεύονται τη Δημοκρατία, με τον κ. Τσίπρα να αποτελεί «δημοκρατική εξαίρεση». 

Οι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη δεν θα ψηφίσουν ΝΔ


 
 

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο γνωρίζουν ότι όσοι δήλωναν ψηφοφόροι του μορφώματος Κασιδιάρη δεν θα στραφούν στη Νέα Δημοκρατία που τάχθηκε εναντίον του, αλλά θα αναζητήσουν άλλα κόμματα που μπορούν να εκφράσουν την αντισυστημική ψήφο. Στο κάδρο βάζουν και τον Γιάνη Βαρουφάκη ύστερα από τη δήλωση του ότι «θα ήθελα να μην υπάρχει το κόμμα Κασιδιάρη. Να μην υπάρχει το αβγό του φιδιού να μην έχει εκκολαφθεί. Δεν υπάρχει τρόπος να φωτογραφίσεις, να ορίσεις τι σημαίνει ναζισμός. Πρέπει να τους συντρίψουμε στις κάλπες» με την οποία τασσόταν κατά του αποκλεισμού. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25 βάδισαν μαζί τον δρόμο της διγλωσσίας και υποκρισίας, απέχοντας και από την ψήφιση των κρίσιμων διατάξεων αλλά και από την κατάθεση σχετικού υπομνήματος. Με μισόλογα και πολλά «ναι μεν αλλά» επέλεξαν να «ψαρεύουν» σε θολά νερά, αλλά οι επιδιώξεις τους είναι πεντακάθαρες για τους πολίτες».

«Καρφί» κατά Τσίπρα από Αλιβιζάτο

Το μεγαλύτερο καρφί για τον κ. Τσίπρα, πάντως, ήρθε από έναν άνθρωπο που είχε επικαλεστεί πολλές φορές δημόσια προκειμένου να στηρίξει την θέση του ότι απαιτείτο διαφορετικός χειρισμός για την αντιμετώπιση του ακροδεξιού μορφώματος.
 

 
Ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος πρωτοστάτησε για την αντιμετώπιση του κόμματος Κασσιδιάρη, αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ότι είχε αναλάβει πρωτοβουλία για την κατάθεση ενός κοινού υπομνήματος από τα 3 μεγάλα κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αλλά όπως είπε «αυτή η πρωτοβουλία δυστυχώς έμεινε πίσω, γιατί να το πούμε ευθέως δεν το θέλησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κρίμα. Αν βγαίναμε και οι τρεις μαζί θα ήμασταν πολύ ισχυρότεροι και ηθικά και πολιτικά». Και με μία λέξη «κάρφωσε» τον κ. Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον «μικρόψυχο» για την στάση του. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΕΛΗΣ στο  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου