ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ο όμιλος του Υγεία Πτολεμαΐδας πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά

Ο όμιλος του Υγεία Πτολεμαΐδας πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, ω͟ς͟ ͟ο͟ ͟π͟ρ͟ώ͟τ͟ο͟ς͟ ͟π͟ο͟υ͟ ͟δ͟ι͟α͟θ͟έ͟τ͟ε͟ι͟ ͟2͟ ͟μ͟α͟γ͟ν͟ή͟τ͟ε͟ς͟ ͟τ͟ε͟λ͟ε͟υ͟τ͟α͟ί͟α͟ς͟ ͟τ͟ε͟χ͟ν͟ο͟λ͟ο͟γ͟ί͟α͟ς͟ στις εγκαταστάσεις του.
Η τελευταία προσθήκη στον εξοπλισμό μας, ο πιο ισχυρός μαγνητικός τομογράφος -και ͟ο͟ ͟π͟ρ͟ώ͟τ͟ο͟ς͟ ͟μ͟ε͟ ͟Β͟ι͟ο͟μ͟ε͟τ͟ρ͟ι͟κ͟ή͟ ͟Τ͟ε͟χ͟ν͟ο͟λ͟ο͟γ͟ί͟α͟- SIEMENS MAGNETOM SOLA 1.5T, προστέθηκε στο κέντρο του Ιπποκρατείου Υγεία Πτολεμαΐδας, κάνοντάς τον μοναδικό στο είδος του στη Δυτική Μακεδονία. Επιπρόσθετα, πρόκειται για τον πρώτο μαγνητικό τομογράφο στην Δυτική Μακεδονία που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;
- Η ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ Τεχνολογία αντιλαμβάνεται τον διαφορετικό καρδιακό ρυθμό, την διαφορετική αναπνοή, το διαφορετικό σωματότυπο και επιτυγχάνει άριστη ποιότητα εικόνας για κάθε ασθενή κάθε φορά, ακόμη και σε δύσκολες ανατομίες.
- Επιτυγχάνονται εξετάσεις με ελεύθερη αναπνοή (κοιλιάς και καρδιάς) χωρίς σφάλματα εικόνας σε ασθενείς που δυσκολεύονται να κρατήσουν την αναπνοή τους, όπως οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά, οι νοσοκομειακοί ασθενείς ή άτομα με Πνευμονοπάθειες.
- Διαθέτει μεγάλο εύρος 70 εκατοστών, το οποίο τον καθιστά ιδανικό για εύσωμους ασθενείς και άτομα που αντιμετωπίζουν κλειστοφοβία.
- Εξαιρετικά σύντομοι χρόνοι εξέτασης & άριστη ποιότητα εικόνας, έχοντας παράλληλα τον ασθενή σαν προτεραιότητα με τον εξαιρετικό ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό του.
Ποια είναι η σημαντικότητά του σε σχέση με άλλους τομογράφους;
- Ο μαγνητικός τομογράφος SIEMENS MAGNETOM SOLA 1.5T χ͟ρ͟η͟σ͟ι͟μ͟ο͟π͟ο͟ι͟ε͟ί͟τ͟α͟ι͟ ͟α͟π͟ό͟ ͟τ͟ο͟ ͟7͟0͟%͟ ͟τ͟ω͟ν͟ ͟ε͟ξ͟ε͟ι͟δ͟ι͟κ͟ε͟υ͟μ͟έ͟ν͟ω͟ν͟ ͟κ͟έ͟ν͟τ͟ρ͟ω͟ν͟ ͟π͟α͟γ͟κ͟ο͟σ͟μ͟ί͟ω͟ς͟ για τη διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας καρδιάς.
Η πρωτοπορία του ομίλου Υγεία Πτολεμαΐδας:
- Το Ιπποκράτειο Υγεία Πτολεμαΐδας καθίσταται το 3ο εργαστήριο πανελληνίως με εγκατεστημένο το SIEMENS MAGNETOM SOLA 1.5T, μετά από το
 
 
 Ω͟ν͟ά͟σ͟ε͟ι͟ο͟ ͟Κ͟α͟ρ͟δ͟ι͟ο͟χ͟ε͟ι͟ρ͟ο͟υ͟ρ͟γ͟ι͟κ͟ό͟ ͟Κ͟έ͟ν͟τ͟ρ͟ο͟ της Αθήνας και το Γ͟.͟Ν͟.͟Π͟α͟π͟α͟ν͟ι͟κ͟ο͟λ͟ά͟ο͟υ͟ της Θεσσαλονίκης
Με την τελευταία προσθήκη του μαγνήτη SIEMENS MAGNETOM SOLA 1.5T μαζί με τον μαγνητικό τομογράφο PHILIPS INGENIA 3.0 TESLA, ο όμιλος Υγεία Πτολεμαΐδας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, παραμένοντας πάντα δίπλα στον ασθενή, τον αποδέκτη των αδιάκοπων προσπαθειών μας να εξελισσόμαστε καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου