ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ενδοοικογενειακή βία – Ηράκλειο: Απείλησε να σφάξει τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια καυγά


Η ενδοοικογενειακή βία συνεχίζει να προβληματίζει τους αστυνομικούς στο Ηράκλειο, με τις καταγγελίες να είναι διαδοχικές και τις συλλήψεις αλλεπάλληλες…

Οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο, κλήθηκαν να διαχειριστούν ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο που διαδραματίστηκε σε σπίτι ζευγαριού. Η καταγγελία γυναίκας για ενδοοικογενειακή βία, κινητοποίησε τις Αρχές, με τον 59χρονο άντρα της, να οδηγείται σε αστυνομικό τμήμα. Όπως ανέφερε η 58χρονη, κατά τη διάρκεια καυγά απείλησε ότι θα την σφάξει. Τόνισε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε απειλές. Ήταν η πρώτη όμως, που αποφάσισε να μιλήσει και να βγάλει από μέσα της, όλα όσα την απασχολούσαν.

Τον τρόμο φέρεται να έζησε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαϊου του 2023, μια 58χρονη γυναίκα που είδε τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια καυγά να βγαίνει εκτός ορίων και να απειλεί ότι θα τη σφάξει.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας διαδραματίστηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, στο σπίτι του ζευγαριού, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου. Γύρω στις 18:00, κατά τη διάρκεια καυγά, ο 59χρονος πήρε ένα μαχαίρι και απείλησε ότι θα σφάξει την 58χρονη σύζυγό του, χωρίς, ωστόσο, να την ακουμπήσει.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε και συνέλαβε τον 59χρονο, ο οποίος, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η σύζυγός του, είχε και στο παρελθόν προβεί σε βίαιη συμπεριφορά και απειλή εναντίον της.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου