ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια «Ασφαλής Πολίτης» στα Γρεβενά - (εικόνες)

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κασαπίδη Γεώργιου, του Αστυνομικού Διευθυντή Γρεβενών, κ. Ντίνα Κωνσταντίνο,

αρμόδιων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., εκπροσώπων φορέων των Γρεβενών, αλλά και πολλών πολιτών και ιδίως μαθητών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ημερίδα της Π.Ε. Γρεβενών "Οδική Ασφάλεια στην Π.Ε. Γρεβενών", στην αίθουσα εκδηλώσεων "Πέτρος Σιούλης" του Διοικητηρίου Γρεβενών. 

Μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης απεικόνισαν ζωγραφικά την έννοια της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρουσίασαν μια εργασία τους με θέμα την οδική ασφάλεια.


 
 

Πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και εισηγήσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., με θεματικές όπως η παρουσίαση προσωπικών βιωματικών εμπειριών σε ζητήματα οδικής ασφάλειας από επαγγελματίες οδηγούς και εκπροσώπους διαφόρων σωματείων, αλλά και κατευθυντήριες γραμμές για την εξασφάλιση της ενεργητικής και παθητικής ασφαλείας του οδηγού κάθε οχήματος.

Στόχος της δράσης: η πρόληψη ατυχημάτων και η ορθή ενημέρωση των πολιτών, ιδίως των νεότερων, για θέματα οδικής ασφάλειας, με στόχο να προληφθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό επικίνδυνες καταστάσεις.




 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου