ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Οι 25 καλύτερες ιδέες για να φτιάξετε στηρίγματα για τις ντομάτες και τα αγγούρια σας στον κήπο και το μπαλκόνι

Ένα από τα αγαπημένα λαχανικά όλων μας, είναι οι ντομάτες!

Τι καλύτερο αν έχετε δικό σας κήπο ή αυλή, από το να φυτεύσετε τις δικές σας ντομάτες…αν και δεν είναι δύσκολη η καλλιέργεια ντομάτας στον κήπο ή τον μπαλκόνι, χρειάζεται κάποια βασικά πράγματα προκειμένου να καλλιεργηθεί σωστά! 
Ένα από αυτά είναι τα κατάλληλα στηρίγματα. Αυτά διατηρούν τα φυτά σας δομημένα, αναπτύσσονται υγιή και κρατούν τους μίσχους τους αδιάσπαστους και τον καρπό μακριά από το έδαφος. Αντίθετα, εάν τα φυτά τομάτας σας έχουν μια όρθια συνήθεια ανάπτυξης, μπορούν εύκολα να καταστραφούν από τους ανέμους και τις καιρικές συνθήκες. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς κανόνες της κηπουρικής κατά την καλλιέργεια ντομάτας. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον κήπο με τις ντομάτες σας, δεν πρέπει ποτέ να παραμελήσετε τη σωστή υποστήριξη τους. Θα σας παρουσιάσω τις 25 καλύτερες ιδέες για να φτιάξετε στηρίγματα για τις ντομάτες και τα αγγούρια σας στον κήπο και το μπαλκόνι!

Αν λοιπόν αναρωτιέστε πώς να κάνετε τα φυτά της ντομάτας σας να μεγαλώνουν και να παράγουν εξαιρετικά, τότε τα κατάλληλα στηρίγματα αποτελούν τη λύση. Αυτά τα στηρίγματα ντομάτας είναι επίσης χρήσιμα για άλλα λαχανικά στον κήπο, όπως τα αγγούρια και τα φασόλια. Εκτός όμως από την στήριξη των φυτών, μπορούν να απωθήσουν κάποια επιβλαβή έντομα στα φυτά. Αυτές οι κατασκευές λειτουργούν και με ντομάτες φυτεμένες σε γλάστρες και παρτέρια κήπου.


 
 

tospitakimou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου