ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Άμεσα συνελήφθησαν δύο άτομα που επιτέθηκαν σε 37χρονο στην πόλη της Πτολεμαΐδας..

Άμεσα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί που επιτέθηκαν σε 37χρονο ημεδαπό στην πόλη της Πτολεμαΐδας τραυματίζοντάς τον Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία – οπλοκατοχή, κατά περίπτωση Χθές (15-06-2023) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, συνέλαβαν δυό (2) ημεδαπούς, ηλικίας 23 και 20 ετών, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοχρησίας - οπλοκατοχής, κατά περίπτωση. 

 Ειδικότερα, χθές τις μεσημβρινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, ο 23χρονος με τη χρήση ενός κομματιού ξύλου και με τη βοήθεια του 20χρονου επιτέθηκαν σε 37χρονο ημεδαπό στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ενώ στη συνέχεια ο 23χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (σουγιά), τραυμάτισε τον 37χρονο στην κοιλιακή χώρα και ακολούθως αποχώρησαν και οι δύο από το σημείο.
 
 
Άμεσα ο 37χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», ενώ οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από προαναφερόμενους αστυνομικούς τις απογευματινές ώρες στην Πτολεμαΐδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου