ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Η Γυμναστική Ενωση Γρεβενων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου κατακτωντας συνολικα 3 μεταλλια και σπουδαιες εμφανισεις

Πανελληνιο Πρωταθλημα στιβου στην κατηγορια των Παμπαιδων-Παγκορασιδων στην Ελευθερουπολη της Καβαλας και η Γυμναστικη Ενωση Γρεβενων εδωσε δυναμικο παρον κατακτωντας συνολικα 3 μεταλλια και σπουδαιες εμφανισεις με πλασαρισματα σε πολλους τελικους δινοντας υποσχεσεις για ακομα μεγαλυτερες επιτυχιες στο μελλον,συγκεκριμενα ειχαμε..! 

Χρυσο μεταλλιο στον ακοντισμο απο τον ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗ ΒΑΣΙΛΗ που παρα την πολυ μικρη του αθλητικη ηλικια εκανε σπουδαια εμφανιση και με επιδοση 49,30 δεν αφησε περιθωρια να αμφισβητηθει η ανωτεροτητα του και εδειξε οτι το μελλον ειναι ολο δικο του.
 
 
Ο Βασιλης ειχε και 8η θεση στην σφαιροβολια των αγοριων. 
Χαλκινο μεταλλιο στο μηκος απο τον μικρο της παρεας σε ηλικια πρωτη χρονια Παμπαιδας αλλα μεγαλο σε ταλεντο Σαμαρα Διαμαντη με επιδοση 6,27 και Πεμπτο στο αγωνισμα των 150 μετρων.


Χαλκινο μεταλλιο επισης για την Κουτιδου Χριστινα στο ακοντιο των κοριτσιων,δειχνοντας πως η δουλεια με τους προπονητες της αυτα τα 2 χρονια εφερε σπουδαια αποτελεσματα. 
Επισης η Χριστινα ειχε και 13η θεση στην σφαιροβολια ! 
Παπαζησης Δημητρης 5η θεση στον ακοντισμο αγοριων 
 Τσιγκα Ιωαννα 11η θεση στα 80 μετρα η μεγαλη ατυχη καθως ενας τραυματισμος 1 μηνα πριν τους αγωνες την κρατησε εξω απο τις προπονησεις και τις επιδοσεις που εχει στο ποδια της, αναμενεται τα επομενα χρονια να πρωταγωνιστησει στις ταχυτητες !
 
 
Χαντζηπαυλιδου Παναγιωτα προκριση και εκεινη στον τελικο των 80 μετρων και 13η θεση απο την πρωτη της χρονια στον αθλητισμο. 
Τασιουλα Βασιλικη προκριση τον τελικο και εκεινη και 15η θεση στο αγωνισμα των 150 μετρων για την πιο μικρη της παρεας στα ατομικα αγωνισματα .
Τελος ειχαμε 21η θεση για την ομαδα των κοριτσιων στα 4 επι 80 μεταξυ 40 σωματειων αποτελουμενη απο τις (Μεντζιου Ιρις-Χατζηπαυλιδου Παναγιωτα-Τσεβεκιδου Ελενη-Τασιουλα Βασιλικη) 
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια! Συνεχιζουμε με πανελληνιο παιδων στην Πατρα σε 2 εβδομαδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου