ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Περιοδεία κλιμακίου Γραμματείας παραγωγικών τομέων Νέας Δημοκρατίας στα Γρεβενά - (εικόνες)

Στα Γρεβενα βρέθηκε, στο πλαίσιο περιοδείας στην Βόρεια Ελλάδα,
κλιμάκιο της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων με επικεφαλής τον Γραμματέα Άκη Μπάφα, ο οποίος συνοδευόταν από τους Αναπληρωτές Γραμματείς Έρη Τόκα & Ιωάννη Ρουκά και τον Συντονιστή της Δράσης «Συνομιλώντας με την Ελλάδα που παράγει» Βασίλη Μιχαλόπουλο. Τα στελέχη της Γραμματείας συμμετείχαν σε ειδική συνάντηση εργασίας που οργάνωσε ο Περιφερειακός Συντονιστής Δυτικής Μακεδονίας της Γραμματείας Γκάνης Γρηγόρης.  
 
 


1η επίσκεψη:

Πραγματοποίηθηκε επίσκεψη στην εταιρεία Skyled η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή οθονών LED [LED Wall, σημάνσεις Φαρμακείων, πινακίδες προορισμού, μονόχρωμες πινακίδες κά]. 

Τα στελέχη,ξεναγήθηκαν στην εταιρεία από τον Διευθύνοντα κ. Χαρ. Κωνσταντινίδη, ο οποίος τους εξήγησε την καινοτομία που παράγει, τις εξαγωγές και τη σημαντικότητα των νέων επενδύσεων στον τομέα του, και συζήτησαν μαζί του τις προγραμματικές δεσμεύσεις για τις επιχειρήσεις που περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023-2027 της ΝΔ.


2η επισκεψη: 

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην καινοτόμο εταιρεία κατασκευής ρομποτικών συστημάτων παλετοποίησης και συσκευασίας Innovation Systems - Παπαστεργίου Απ & Υιοι ΟΕ, η οποία δραστηριοποιείται με χρήση τεχνολογίας αιχμής παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κατασκευής ως συμπλήρωμα στις σημερινές βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας.


3η επίσκεψη

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο τυροκομείο ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ, μια παραδοσιακή οικογενειακή εταιρεία τεσσάρων γενεών που παράγει τυροκομικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας από εξαιρετικές πρώτες ύλες της περιοχής.Τα στελέχη της Γραμματείας ξεναγήθηκαν στις άρτια εξοπλισμένες και πλήρως εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου παράγονται 230 τόνοι τυροκομικών προϊόντων ετησίως, και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και την διοίκηση της για το πλήθος των σημαντικών κυβερνητικών πρωτοβουλιών της ΝΔ προς όφελος επιχειρήσεων και εργαζομένων, ειδικά δε για τις διάφορες νομοθετικές ρυθμίσεις για τις  μεταποιητικές επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα αλλά και τις σχετικές προγραμματικές εξαγγελίες για την περίοδο 2023-2027.


4η επίσκεψη: 

Πραγματοποίηθηκε επίσκεψη στο  Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου συναντηθήκαν με την Διοικητή του, Καπάτου Ευτυχία  και την Διοικητική της Ομάδα. 


Στην συνάντηση αυτή, στην οποία ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων παρουσίασε τους βασικούς άξονες του Προγράμματος Διακυβέρνησης 2023-2027 της ΝΔ, διαπιστώθηκε η προσήλωση αφενός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και αφετέρου της κυβέρνησης της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ουσιαστική λειτουργική ενίσχυση των μονάδων Υγείας σε όλη τη χώρα. 


 
 



 
 

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, όπως ανέφερε η Διοικητής, το Νοσοκομείο Γρεβενών αξιοποιεί ήδη όλες τις διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης για την βελτίωση των υποδομών και της λειτουργίας του, ενώ η Διοίκηση του έχει ως πρωταρχικό μέλημα την ανάπτυξη επιπρόσθετων λειτουργιών και τη περαιτέρω στελέχωση με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Στη συνέχεια, περιηγήθηκαν στο κέντρο της πόλης, επισκεπτόμενοι επιχειρήσεις και συζητώντας με πολίτες και επαγγελματίες για το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023-2027 της ΝΔ, ενώ έκαναν και επίσκεψη στο περίπτερο του κόμματος στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης όπου τους υποδέχθηκαν εθελοντές και εθελόντριες της τοπικής οργάνωσης του κόμματος και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τεντόγλου Λεωνίδας



Τέλος κλείνοντας την περιοδεία στα Γρεβενα , συμμετείχαν σε ειδική συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Γρεβενών, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Νίκου Ράμμου και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι

Τοπικών Φορέων και Επιχειρήσεων της πόλης καθώς και οι  τοπικοί πολιτευτές  της ΝΔ Ιωάννης Γιάτσιος και Λαμπρινή Κόγιου. 


Στην αρχική του τοποθέτηση ο Προεδρος του επιμελητηρίου τόνισε την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των στελεχών της Γραμματείας παραγωγικών τομέων της ΝΔ και όλων των μελών και επιχειρήσεων του νόμου. 

Στη συνέχεια ο  Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, αφού ανέδειξε στην αρχική εισήγηση του το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβερνησης της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κατά την προηγούμενη τετραετία και επισήμανε τον αντίκτυπο που αυτό είχε στην Οικονομία και Ανάπτυξη της Περιφέρειας, συζήτησε διεξοδικά με τους συμμετέχοντες τα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα του Νομού και παρουσίασε το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023-2027 της ΝΔ εξειδικεύοντας τις προτάσεις εκείνες που θα ενισχύσουν την οικονομία της περιοχής.

Άξιο λόγου είναι ότι τα στελέχη της Γραμματείας παραγωγικών τομέων ανέφεραν  << παρότι τα Γρεβενά είναι γνωστά για τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα, δεν περιμέναμε ότι θα υπήρχαν τέτοιου είδους επιχειρήσεις σαν αυτές που επισκεφθήκαμε σήμερα οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την εξωστρέφεια κάτι που συνάδει ακριβώς και με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, την Ελλάδα που παράγει, καινοτομεί και εξάγει>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου