ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Λαρισαίος ο ιδιοκτήτης του δεκάμετρου σκάφους που βυθίστηκε στον Βόλο – Κατέρρευσε όταν το πληροφορήθηκε (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο με “χειρουργικές” κινήσεις  η ανέλκυση του βυθισμένου σκάφους στο λιμάνι του Βόλου. Παρόντες ήταν εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, ενώ ειδικός γερανός σήκωσε το σκάφος, προκειμένου να βγει στη στεριά και να μεταφερθεί σε καρνάγιο, προκειμένου να επισκευαστεί.


 
 

Η ζημιά που έχει υποστεί είναι πολύ μεγάλη, ενώ σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του που είναι Λαρισαίος κατέρρευσε, την ώρα που διαπίστωσε ότι το δεκάμετρο σκάφος του βυθίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι στο σκάφος, ένα ταχύπλοο μηχανοκίνητο μήκος 10,5 μ. άρχισαν να εισρέουν νερά από άγνωστη αιτία και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στον βυθό της θάλασσας. Ο Λαρισαίος ιδιοκτήτης του σκάφους, δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί και ειδοποιήθηκε από παραπλέοντα σε αυτό προσδεδεμένα σκάφη στην προβλήτα. Μάλιστα ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο και αξιωματικοί μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να καταγράψουν το συμβάν.



Ο ιδιοκτήτης έφτασε μέσα σε λίγη ώρα στον Βόλο και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το σκάφος του βρίσκονταν στον βυθό. Πλέον μετά την ανέλκυσή του θα οδηγηθεί σε κάποιο ναυπηγείο.

Από τη βύθιση του σκάφους, δεν υπήρξε κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή, ενώ προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

 
 

onlarissa.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου