Βρεθήκαμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα Γρεβενά. Θέμα συζήτησης στα αθλητικά στέκια ο ολυμπιονίκης τους άλματος εις μήκος Μίλτος Τεντόγλου που είναι δικό τους παιδί και καμαρώνουν όλοι για τις επιτυχίες του και η γυναικεία ομάδα Σειρήνες Γρεβενών που ανέβηκε φέτος στην Α’ Εθνική.
Μεγέθη ασύμβατα, αλλά απεικονίζουν μια πραγματικότητα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό μια μικρή περιοχή όπως τα Γρεβενά, με τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού 16,1 % σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την απογραφή του 2021, με ανεργία σε υψηλό ποσοστό, εσωτερική μετανάστευση, καθώς φεύγουν οι νέοι σε άλλες πόλεις για να βρουν δουλειά, να έχει ομάδα στην Α’ Εθνική! Κάτι που δεν έχουν πετύχει πολλές άλλες ομάδες μεγάλων πόλεων και ομάδες μεγάλων ΠΑΕ με ανδρικές ομάδες στη Σούπερ Λιγκ. Και αυτή η ομάδα, οι Σειρήνες Γρεβενών, είναι μία από τις τρεις που υπάρχουν στη μεγάλη κατηγορία σε ολόκληρη την περιοχής της Μακεδονίας και Θράκης. Θαυμάσια και η πορεία της στο περασμένο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής περιόδου 2022-23. Τερμάτισε αήττητη στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου με 44 βαθμούς έναντι 36 βαθμών της δευτεραθλήτριας Δόξας Δράμας.
Σημείωσε 32 γκολ σε 16 αγώνες και δέχθηκε μόνο 4. Μέσα στα Γρεβενά όχι μόνο δεν έχασε βαθμούς αλλά διατήρησε και απαραβίαστη την εστία της! Τα μικρά Γρεβενά απέδειξαν ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα, αρκεί να υπάρχουν το πάθος, η προσπάθεια, η σωστή δουλειά και η βοήθεια του κόσμου. Ξέρετε ποιες είναι οι πρωταθλήτριες ομάδες των άλλων τριών ομίλων της Β’ Εθνικής; Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης! Ομάδες με τις πλάτες των αφεντικών των ανδρικών ΠΑΕ και τη δύναμη που αντλούν απ’ αυτές και το όνομά τους. Μπροστά σε αυτές, οι Σειρήνες των Γρεβενών μοιάζουν ότι πολεμούν με…σφεντόνες. Με ό,τι και αν πολεμούν, σημασία έχει ότι έβγαλαν το ίδιο αποτέλεσμα.
Όλα αυτά μας έδωσαν το ερέθισμα να μιλήσουμε με τον πρόεδρο των Σειρήνων, Τάσο Τσιρίκα, τον προπονητή Χρήστο Καλύβα και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Δημοσθένη Κουπτσίδη. Είπαν στο «ΦΩΣ» πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Πως μπορούν οι παρέες να γράφουν ιστορία και πως ένας μικρός νομός μπορεί να έχει ομάδα Α’ Εθνικής. Οι Σειρήνες wfc ιδρύθηκαν το 2017 και χρησιμοποιούν ως έδρα τις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών. Κάποτε τα Γρεβενά ήταν γνωστά στον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας από τον ιστορικό Πυρσό και τους μεγάλους παίκτες που ανέδειξε, ειδικά στη δεκαετία του ’70 όπου αγωνίστηκε και στη Β’ Εθνική. Όμως αλλάζουν οι εποχές όπως και οι ρόλοι με τα πρόσωπα. Ο Πυρσός τα τελευταία δέκα χρόνια είναι σε ποδοσφαιρική αφάνεια. Αν έχουν κάτι να επιδείξουν ποδοσφαιρικά τα Γρεβενά, είναι οι Σειρήνες, με πρωταγωνιστικό ρόλο στο γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας. Και όπως μας είπαν, δεν τους φοβίζει η Α’ Εθνική. Θα δώσουν την ψυχή τους για να κάνουν και πάλι περήφανα τα Γρεβενά.
Στο διοικητικό συμβούλιο πλην του προέδρου Τάσου Τσιρίκα είναι και οι Ισαάκ Ισαακίδης, Δημήτριος Τέλιος, Μάχη Κανούτα, Γιώργος Μπαλντούμης, Παναγιώτης Γιάτσιος, Παντελής Ισπογλίδης. Φύγαμε από τα Γρεβενά με την υπόσχεση όταν ξεκινήσει η προετοιμασία, ένα νέο αφιέρωμα θα είναι αποκλειστικά στις αθλήτριες αυτού του λαμπρού συλλόγου, κόσμημα για την περιφέρεια.
Τι λέει ο πρόεδρος Τάσος Τσιρίκας
Ξεκινούμε τον κύκλο των συνεντεύξεων με τον πρόεδρο Τάσο Τσιρίκα. Έναν νέο άνθρωπο, εφοριακό στο επάγγελμα και εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο στον δήμο Γρεβενών.
Πως ξεκίνησε η ιδέα να κάνετε ομάδα γυναικών στα Γρεβενά;
Αυτή η περιπέτεια ξεκίνησε από μια παρέα. Στα Γρεβενά δεν υπήρχε τίποτε άλλο και κάποιες κοπέλες που τους άρεσε το ποδόσφαιρο δεν είχαν που να πάνε. Τότε μου είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, αν μπορούμε να κάνουμε γυναικεία ομάδα. Συμφώνησα εγώ, ο Ισαάκ Ισαακίδης και ο Κώστας Μπουρέλας και εκεί που πίναμε καφέ αποφασίσαμε να κάνουμε τις Σειρήνες. Η ομάδα ιδρύθηκε το 2017. Μαζέψαμε τα κορίτσια της περιοχής, που πραγματικά αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Πολλοί Γρεβενιώτες ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ότι η μικρή περιοχή μας έχει ομάδα Α’ Εθνικής.
Σας είχε περάσει ποτέ η ιδέα τότε ότι θα μπορούσε η ομάδα να φτάσει και στην Α’ Εθνική;
Μέσα μου περνούσε και αυτή η ιδέα, αλλά δεν τολμούσα να το πω, θα με περνούσαν για τρελό! Ακόμα και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ετοιμάζαμε την ομάδα για το πρωτάθλημα, ήμασταν πολύ συγκρατημένοι, δεν μπορούσαμε να πούμε αυτήν τη μεγάλη κουβέντα ότι πάμε για πρωτάθλημα. Είχαμε να ανταγωνιστούμε ομάδες μεγάλων πόλεων και ορισμένες όπως ο ΝΠΣ Βόλος είχαν και ανδρική ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Εμείς, στα Γρεβενά, δεν είχαμε στηρίγματα και βοήθειες. Όλοι μαζί, με συλλογική προσπάθεια, πετύχαμε τον στόχο μας.
Πείτε μας πως έγινε αυτή η άνοδος;
Μείναμε κάποια χρόνια στη Β’ Εθνική και μάθαμε αρκετά πράγματα. Είδαμε τις αντίπαλες ομάδες σε σχέση με τη δική μας, γνωρίσαμε καλύτερα την κατηγορία και κάναμε κάποιες σωστές κινήσεις που έπιασαν τόσο. Φέραμε προπονητή τον Χρήστο Καλύβα, που είχε δουλέψει στην ομάδα γυναικών της Καστοριάς, και κάναμε κάποιες μεταγραφές από τη Θεσσαλονίκη και από περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, όπως είναι η Τάσιου, η Μουρατίδου, η Κωνσταντινίδου και άλλες. Ήταν αθλήτριες που μπήκαν κατευθείαν στην ενδεκάδα. Όμως ο κορμός είναι από τα Γρεβενά. Έχουμε πολλές Γρεβενιώτισσες. Μάλιστα, η Αποστολίδου, που έφυγε και πήγε στον Άρη Θεσσαλονίκης, κλήθηκε και στην εθνική ομάδα. Η τερματοφύλακάς μας, η Κωνσταντινίδου, είναι στην Εθνική Κορασίδων.
Τι κρατάτε περισσότερο από αυτήν την εντυπωσιακή πορεία;
Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία χωρίς να ηττηθεί. Είχαμε μόνο δύο εκτός έδρας ισοπαλίες. Μέσα στα Γρεβενά δεν δεχτήκαμε γκολ! Δεν ξέρω αν υπάρχει προηγούμενο σε επίπεδο εθνικών πρωταθλημάτων. Είδαμε καλό ποδόσφαιρο, φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο. Από τα πρώτα παιχνίδια άρχισε να ξεχωρίζει η δική μας ομάδα. Πιστέψαμε στον τίτλο και τον πετύχαμε. Δεν χρειάστηκε καν να παίξουμε αγώνα μπαράζ, όπως έλεγε η προκήρυξη, γιατί είχαμε διαφορά άνω των έξι βαθμών από τη δεύτερη ομάδα που ήταν η Δόξα Δράμας. Σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, δηλαδή Μακεδονία και Θράκη, στην Α’ Εθνική είναι ο ΠΑΟΚ, η Καστοριά και τα Γρεβενά. Αυτό μας κάνει ακόμα πιο περήφανους, γιατί είμαστε μια μικρή και φτωχή περιοχή, που πέτυχε πολλά περισσότερα πράγματα από άλλες μεγαλύτερες περιοχές. Ούτε μεγάλη πόλη είμαστε για να έχουμε επιλογές αθλητριών ούτε ΤΕΦΑΑ έχουμε στην περιοχή μας που θα μας διευκόλυνε περισσότερο. Είχαμε τον περισσότερο κόσμο, ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όσο μπορεί ο κόσμος βοηθάει και τον ευχαριστούμε. Βοηθά από το υστέρημά του και αυτό το εκτιμούμε βαθύτατα.
«Τα μικρά Γρεβενά σήκωσαν ανάστημα…»
Ένας φίλαθλος που βρήκαμε στην πόλη, μας είπε ότι αθλητικά τα Γρεβενά ακούγονται από τις επιτυχίες του ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου που είναι γέννημα-θρέμμα της περιοχής και από τις επιτυχίες που έκαναν οι Σειρήνες. Δεν έχουν να δείξουν κάτι άλλο.
Όλοι στα Γρεβενά λατρεύουμε τον Μίλτο Τεντόγλου και πραγματικά νιώθουμε περήφανοι που ο τόπος μας έβγαλε έναν ολυμπιονίκη, παγκόσμιο πρωταθλητή, έναν πραγματικό υπεραθλητή, που όσο ψηλά έχει ανέβει τόσο προσγειωμένος είναι. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι υπόδειγμα για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Όσον αφορά το ευρύτερο αθλητικό κομμάτι, και άλλες ομάδες στα Γρεβενά κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να διακριθούν στον στίβο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ όπως είναι ο Πρωτέας και η Γυμναστική Ένωση Γρεβενών. Στο ποδόσφαιρο δεν έχει κάτι άλλο να επιδείξει η περιοχή μας. Παλαιότερα υπήρχε ο Πυρσός που στη δεκαετία του ’70 είχε αγωνιστεί και στη Β’ Εθνική. Εδώ και δέκα χρόνια έχει προβλήματα και είναι στις τοπικές κατηγορίες. Σε επίπεδο ομαδικών αθλημάτων, οι Σειρήνες είναι η πρώτη ομάδα στα Γρεβενά που έφτασε μέχρι την Α’ Εθνική. Παλέψαμε για τον τίτλο με τη Δόξα Δράμας, τη Βέροια, τον ΝΠΣ Βόλο, την Καλαμαριά. Κι όμως, τα μικρά Γρεβενά σήκωσαν ανάστημα και έκαναν το θαύμα τους!
Ξεκίνησε η προγραμματισμός για να μπορέσει να σταθεί η ομάδα στην Α’ Εθνική;
Πρώτη κίνηση ήταν να παραμείνει το ίδιο τεχνικό τιμ, δηλαδή ο προπονητής μας Χρήστος Καλύβας και οι συνεργάτες του Χρήστος Μπλάντος και Θεόφιλος Φώτης. Θέσαμε ως στόχο την παραμονή στην Α’ Εθνική και ό,τι καλύτερο προκύψει. Μιλήσαμε με τον κόουτς τι θέλει να κάνουμε. Θα γίνουν μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα. Ξέρουμε ότι στην Α’ Εθνική θα έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό και μεγαλύτερες δυσκολίες, είναι ένα πολύ διαφορετικό πρωτάθλημα σε σχέση με τη Β’ Εθνική.
Στο οικονομικό θα τα βγάλετε πέρα;
Αυτό είναι το βασικό θέμα που μας απασχολεί. Εμείς δεν έχουμε δίπλα μας ΠΑΕ που να μας στηρίζουν, ούτε είμαστε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ή Αστέρας Τρίπολης. Θα το πάμε μέχρι εκεί που φτάνουν οι δυνατότητές μας. Στα Γρεβενά δεν έχουμε ούτε εφοπλιστές ούτε μεγαλοεπιχειρηματίες ούτε βιομηχανίες. Ο απλός κόσμος δίνει ό,τι μπορεί. Είμαστε μακριά από τα κέντρα των αποφάσεων. Η Αθήνα είναι πολύ μακριά από εμάς. Πηγαίνουμε με τον σταυρό στο χέρι. Είμαστε ακόμα ρομαντικοί. Θα δώσουμε τη μάχη και πιστεύω θα πετύχουμε. Θα κάνουμε πάλι τα Γρεβενά περήφανα. Ποντάρουμε στην αγάπη του κόσμου, στο πάθος για διάκριση που έχει η ομάδα, στη δύναμη που βγάζουν στα γήπεδα οι αθλήτριες και ο προπονητής. Η ΕΠΣ Γρεβενών μας φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις, θα γίνουν κάποια έργα και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας μας υποσχέθηκε ότι θα τοποθετηθεί τάπητας τελευταίας γενιάς. Χρειάζεται να σκεπαστεί η εξέδρα, γιατί στα Γρεβενά έχουμε βαρύ χειμώνα και πρέπει να κάνουμε κάτι και για τον κόσμο.
Χρειάζεται να γίνει κάτι περισσότερο για να αναπτυχθεί το γυναικείο ποδόσφαιρο;
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν προβάλουν όσο πρέπει το γυναικείο ποδόσφαιρο. Βλέπεις την «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ και δεν δείχνει τίποτα από αγώνες γυναικών. Έγινε πρόσφατα ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών και στην Ελλάδα δεν το πήρε κανένας χαμπάρι, αν δεν διάβαζε εφημερίδες. Κανένα κανάλι δεν έδειξε τίποτα. Και η ΕΡΤ θα μπορούσε να δείχνει αγώνες γυναικών. Στις 29 Ιουνίου έχουμε σύσκεψη στην ΕΠΟ και εκεί θα πρέπει να ειπωθούν όλα αυτά. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής πρέπει να γίνει με έναν όμιλο και το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής με δύο ομίλους. Έτσι τα πρωταθλήματα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικά.
Ο προπονητής Χρήστος Καλύβας στο «ΦΩΣ»
Ενδιαφέρουσες οι απόψεις και του προπονητή των Σειρήνων, Χρήστου Καλύβα στο «ΦΩΣ». Είναι νέος σχετικά στον χώρο, αλλά με πολλές γνώσεις και όρεξη για δουλειά. Πετυχημένος προπονητής, από τους καλούς στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Κύριε Καλύβα, για τη μεγάλη αυτή επιτυχία υπάρχει κάποιο μυστικό;
Μυστικά δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Όλα γίνονται με δουλειά μέσα από τις προπονήσεις. Τα κορίτσια ήταν συνεπέστατα στις υποχρεώσεις και ακολούθησαν πιστά το πρόγραμμα προπονήσεων. Ο στόχος της ανόδου δεν ήταν βαρίδιο, δεν άγχωσε τα κορίτσια, γιατί είχαν αυτοπεποίθηση και είχαν πιστέψει ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Τέθηκε από την αρχή ο στόχος της ανόδου ή προέκυψε στην πορεία;
Για τους διοικούντες ήταν από την αρχή. Οι υπόλοιποι κρατούσαμε λίγο χαμηλά τη μπάλα. Μας αρέσει περισσότερο η δουλειά, χωρίς να υποσχόμαστε πράγματα πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Εγώ το περασμένο καλοκαίρι είχα υποσχεθεί στον πρόεδρο ότι θα γίνει σοβαρή δουλειά και μέσα από αυτήν θα προκύψει και ο στόχος, θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Με την πρόοδο των αγώνων, αρχίσαμε όλοι να πιστεύουμε στην άνοδο, την οποία και πετύχαμε.
Εντυπωσιακό και το γεγονός ότι δεν δεχτήκατε γκολ μέσα στα Γρεβενά.
Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεχτήκαμε μόνον τέσσερα γκολ. Η αμυντική λειτουργία ήταν το δυνατό σημείο μας. Επίσης, εντός έδρας παραμείναμε και αήττητοι. Δεν κάναμε άλλη φορά πρωταθλητισμό και δεν ήμασταν στις παραδοσιακές δυνάμεις του γυναικείου ποδοσφαίρου στην κατηγορία. Η Δόξα Δράμας που τερμάτισε στη δεύτερη θέση ήταν πιο έμπειρη ομάδα, αφού αγωνίστηκε και στην Α’ Εθνική. Υπήρχε ανταγωνισμός, όλες οι ομάδες ήταν αξιόλογες.
Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνετε για τη νέα σεζόν;
Το νέο πρωτάθλημα θα γίνει σε έναν όμιλο. Θα είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα. Θα κάνουμε και πολλά ταξίδια. Σε Μακεδονία και Θράκη είμαστε μόνο εμείς, η Καστοριά και ο ΠΑΟΚ. Είναι άλλες τρεις ομάδες από τη Θεσσαλία. Όλες οι υπόλοιπες είναι από την Αθήνα και κάτω. Στόχος μας είναι η παραμονή στην Α’ Εθνική. Ξεκίνησε ο προγραμματισμός. Μιλάμε και με παίκτριες που είναι εν δυνάμει μεταγραφικοί στόχοι μας αλλά και με παίκτριες από το υπάρχον ρόστερ. Είμαστε ομάδα μιας μικρής περιοχής. Για να λέμε την αλήθεια, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε βασικά να κρατήσουμε τις παίκτριες από το υπάρχουν ρόστερ και ειδικότερα αυτές που έχουν ικανότητες να σταθούν και στην Α’ Εθνική. Θα παλέψουμε για την παραμονή, να δικαιώσουμε τη διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών που μας στηρίζει. Δεν μας φοβίζει η νέα κατηγορία, ούτε τα ονόματα των αντιπάλων. Και τα Γρεβενά θα σταθούν με αξιώσεις απέναντί τους, καίτοι είναι μια μικρή περιοχή, χωρίς τοπικά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και με έντονο δημογραφικό πρόβλημα.
Πόσα χρόνια ασχολείστε ως προπονητής;
Ασχολούμαι τα τελευταία οκτώ χρόνια. Δούλεψα για πέντε χρόνια στην ομάδα γυναικών της Καστοριάς. Φτάσαμε από τη Γ’ στην Α’ Εθνική. Από πέρυσι το καλοκαίρι είμαι στα Γρεβενά. Θα έλεγα ότι απέκτησα μια εξειδίκευση στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κύριο Αναστάσιο Τσιρίκα, και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξαν σε μένα, στους συνεργάτες μου και στις αθλήτριές μας.
«Οι επιτυχίες θα έχουν και συνέχεια»
Στο «ΦΩΣ» μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης. Παλαιότερα διετέλεσε εκλεγμένος νομάρχης και δήμαρχος Γρεβενών. Είναι μέλος και του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.
Κύριε Κουπτσίδη, τι σημαίνει για τα Γρεβενά να έχουν ομάδα στην Α’ Εθνική;
Είναι μια τεράστια επιτυχία, αν δούμε τα πληθυσμιακά, οικονομικά και επιχειρηματικά μεγέθη. Μια μικρή περιοχή της χώρας, με τον πιο γερασμένο πληθυσμό στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, κατάφερε να ανεβάσει ομάδα του γυναικείου ποδοσφαίρου στην πρώτη κατηγορία. Η προσπάθεια αυτή δεν θα σταματήσει εδώ, αλλά θα έχει και συνέχεια. Οι πολίτες και οι φορείς του νομού έχουν αγκαλιάσει την ομάδα και θα είναι δίπλα της. Η ΕΠΣ Γρεβενών παραχώρησε τις εγκαταστάσεις της, φιλοξενούμε την ομάδα και θα συνδράμουμε σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στο χορηγικό κομμάτι. Θα πρέπει να βρεθούν έσοδα για να γίνουν μεταγραφές. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και στην Α’ Εθνική.
Είστε από τα ιδρυτικά μέλη. Πιστεύατε ότι αυτή η ομάδα θα έφτανε σε λίγα χρόνια στην Α’ Εθνική;
Όλα ξεκίνησαν από ένα τυχαίο περιστατικό. Δύο κοπέλες που ήταν στην παλιά ομάδα που είναι σε αδράνεια ήρθαν στα γραφεία της ΕΠΣ Γρεβενών και ζήτησαν βοήθεια να βρουν ομάδα για να αγωνιστούν. Έτσι ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, με ελάχιστες κοπέλες αρχικά που έγιναν περισσότερες στη συνέχεια. Στην αρχή ασφαλώς δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαν οι Σειρήνες να φτάσουν στην Α’ Εθνική. Να που έφτασαν. Η φετινή άνοδος δεν θα είναι πυροτέχνημα. Θα διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή. Υπάρχουν πολλά κορίτσια στα Γρεβενά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Μάλιστα, υπάρχει και μια δεύτερη σκέψη να γίνει και μια δεύτερη ομάδα που θα είναι στη Γ’ Εθνική και θα λειτουργεί ως φυτώριο της μεγάλης ομάδας.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου