ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Σοκ στην Κρήτη με τους δύο νεκρούς αστυνομικούς – Τα σημειώματα και το εισιτήριο που είχε πάνω του ο ένας

 

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η είδηση ότι δύο αστυνομικοί έβαλαν τέλος στη ζωή τους.  Οι σοροί των δύο νεαρών αντρών βρέθηκαν

απαγχονισμένοι με διαφορά λίγων ωρών, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία και τις αστυνομικές Αρχές.

Ο πρώτος αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα κρεμασμένος στην πόρτα του σπιτιού του, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και η σορός του δεύτερου αστυνομικού εντοπίστηκε σε ελαιώνα.


 
 

Φαίνεται πως οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους και είναι τραγική η σύμπτωση της αυτοκτονίας τους την ίδια ημέρα στο ίδιο μέρος.

Δύο νέοι αστυνομικοί, ηλικίας 34 και 35 ετών, γνωστοί για την επαγγελματική τους αφοσίωση και τον εξαίρετο χαρακτήρα τους, βρέθηκαν νεκροί σήμερα Σάββατο στο Λασίθι. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο απαγχονίστηκαν, ο ένας στο Καλό Χωριό και ο έτερος σε περιοχή της Σητείας, ενώ αμφότεροι άφησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο πρώτος, ο οποίος ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είχε έλθει με μετάθεση για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο. Ο 34χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό, με τους συναδέλφους του να κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου στην Αστυνομία.

Ο έτερος αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στην Αττική, ήταν άγαμος. Ο ίδιος είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία, ενώ βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.


 
 

Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καμία σύνδεση τα δύο περιστατικά. Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου, ενώ η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα. 

Τα σημειώματα και το εισιτήριο

Σύμφωνα με το neakriti.gr και οι δύο αστυνομικοί είχαν αφήσει σημείωμα.

Ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός στον ελαιώνα, σύμφωνα με το cretalive, την Παρασκευή είχε ταξιδέψει με το υπεραστικό λεωφορείο από το Ηράκλειο στη Σητεία, όπως αποδεικνύεται από εισιτήριο που βρέθηκε στα προσωπικά του αντικείμενα. Παραμένει άγνωστο το πώς βρέθηκε στον ελαιώνα όπου κρεμάστηκε ενώ το τοπικά σάιτ αναφέρει ότι πλάι στη σορό του βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι βότκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου