ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Καιρός: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες


Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται τις επόμενες ώρες σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπως προβλέπει το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Συγκεκριμένα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις που θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της χώρας συμπεριλαμβανομένων και νησιωτικών περιοχών, ενώ τα έντονα φαινόμενα στα ηπειρωτικά θα εκδηλώνονται κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα

 
 

Για σήμερα Σάββατο έντονα φαινόμενα προβλέπονται στην κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στη περιοχή της Χαλκιδικής), την ανατολική Μακεδονία , τη Θράκη, τη Θεσσαλία (συμπεριλαμβανομένων των Σποράδων), την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα της Αττικής), τη βόρεια Πελοπόννησο, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου.

Όπως αναφέρει από την πλευρά του το meteo πολλές περιοχές της χώρας θα επηρεαστούν σήμερα από βροχές και καταιγίδες. Πιο αναλυτικά αναμένονται:

Βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά καθώς και σε τμήματα του Ιονίου και του Αιγαίου. Τα φαινόμενα στο νότιο Αιγαίο θα είναι λιγότερα και πιο τοπικά.

– Οι βροχές και οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται τοπικά από σημαντικά ύψη βροχής (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής).

– Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα ΜΕΤΕΟ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για το Σάββατο 17/06 κατατάσσεται στην Κατηγορία 3 (Σημαντική).

– Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

– Άνεμοι στα πελάγη έως 6-7 μποφόρ.

Στην παρακάτω ομάδα χαρτών παρουσιάζονται ο εκτιμώμενος αθροιστικός υετός 3ώρου και η κεραυνική δραστηριότητα μεταξύ 09:00-12:00, 12:00-15:00 και 15:00-18:00 του Σαββάτου 17/06.

 
 




 

 


meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου