ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

«Επίσκεψη της αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας στη Δ.Δ.Ε. Γρεβενών και το Ε.Κ.Φ.Ε. Γρεβενών για την παραλαβή του νέου τεχνολογικού εξοπλισμού»


Η αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Δέσποινα Παπαδοπούλου, επισκέφτηκε την Τρίτη 06-05-2023 τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών και το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Γρεβενών στo πλαίσιo της παραλαβής του νέου σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού μέσω της Πράξης: «Αναβάθμιση Εκπαιδευτικού εξοπλισμού σε Σχολικές Μονάδες και Εξοπλισμού σε Δομές Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (MIS: 5125500). Παρών κατά την επίσκεψη ήταν ο Θοδωρής Μαρδίρης πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος είχε τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την επίβλεψη του έργου κατά τη θητεία του, ενώ για τη συγγραφή των αναγκών και προδιαγραφών του εξοπλισμού εργάστηκαν οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτριος Τζήμας και Χαράλαμπος Αποστόλου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, Συμέλα Ατματζίδου, διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα του νέου εξοπλισμού και η αξιοποίησή του στη διευκόλυνση των διοικητικών εργασιών της Διεύθυνσης. Με την υπεύθυνη του Ε.Κ.Φ.Ε., Δέσποινα Μίχου, συζητήθηκε το πλαίσιο της αξιοποίησης πρόσθετου εξοπλισμού του Εργαστηρίου με διαδραστικό πίνακα, βιντεοπροβολέα και σύγχρονο πολυμηχάνημα εκτύπωσης, η αντικατάσταση παλαιών συσκευών και η προμήθεια νέων (Στερεοσκόπιο – Κάμερα Ενδοσκοπική - Πεχάμετρο τσέπης), η συλλογή αντιδραστηρίων για τα καθημερινά πειράματα Χημείας και Βιολογίας, που αναβαθμίζει τη λειτουργικότητα του Ε.Κ.Φ.Ε., εκσυγχρονίζει τις διαδικασίες μάθησης και την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων και προσφέρει τη δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες να αναπτύξουν δεξιότητες εναρμονισμένες με τη σύγχρονη τεχνολογία.
 
 

Εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες, για την αποδοχή του έργου, την πολιτική βούληση ολοκλήρωσής του και την άψογη συνεργασία, στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Κασαπίδη, στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Τομέα Παιδείας του Υ.ΠΑΙ.Θ., καθώς και σε όσους συνέβαλαν και συμβάλλουν στη θετική έκβαση του έργου.



H Αναπληρώτρια Περιφερειακή
Διευθύντρια

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Δέσποινα Παπαδοπούλου, δ. φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου