ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Νίκος Χατζηνικολάου: Πέθανε ο πατέρας του


Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε γνωστή με ανάρτηση του στα social media, την είδηση του θανάτου του πατέρα του, Παναγιώτη Χατζηνικολάου, σε ηλικία 91 ετών.

«Πατέρα μου αγαπημένε σε αποχαιρετώ με τεράστια συγκίνηση! Με μεγάλη στενοχώρια! Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά! Σε ευχαριστώ για όλα!» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον δημόσιο αποχαιρετισμό στον πατέρα του.

Ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα το 1932. Σπούδασε οδοντιατρική. Στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 1963 εξελέγη βουλευτής Έβρου με την ΕΡΕ.

Στη μεταπολίτευση, ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για επτά συνεχόμενες θητείες (1974, 1977, 1981, 1985, 1989, 1990, 1993). Ήταν υπουργός Μακεδονίας και Θράκης από τις 2 Ιουλίου 1989 έως τις 12 Οκτωβρίου 1989 και από τις 8 Αυγούστου 1991 έως τις 13 Οκτωβρίου 1993. Από τις 12 Απριλίου 1990 έως τις 8 Αυγούστου 1991 ήταν αναπληρωτής υπουργός Γεωργίας.

 
 

Την παραμονή των εκλογών της 22ας Σεπτεμβρίου 1996 αποφάσισε να αποχωρήσει από την πολιτική.



Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Παναγιώτη Χατζηνικολάου, εξέφρασε και ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτηση του στο Facebook.

Τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Χατζηνικολάου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, δηλώνοντας τα εξής:

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Χατζηνικολάου, ενός πολιτικού και επιστήμονα που υπηρέτησε τον τόπο και τους συμπολίτες του με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και αφοσίωση.

Η αξιοθαύμαστη και αξιέπαινη πορεία του στο δημόσιο βίο της χώρας μας ξεκίνησε στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 1963, όταν και εξελέγη βουλευτής Έβρου με την ΕΡΕ. Στη μεταπολίτευση, εκλεγόταν ανελλιπώς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 έως το 1993, ενώ αξιομνημόνευτη είναι η εργατικότητα και η αφοσίωση που επέδειξε κατά τη θητεία του ως υπουργός στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και ως αναπληρωτής υπουργός στο υπουργείο Γεωργίας.

 
 

Σήμερα αποχαιρετούμε με συγκίνηση μια σπουδαία προσωπικότητα της κοινωνικής και πολιτικής ιστορίας του τόπου μας. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
 
 
Ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου