ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ στην υπογραφή της σύμβασης "Αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών" και στο Μαυρονόρος στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων

Χθες 16-06-2023 παραβρέθηκα αισθανόμενος ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, στην υπογραφή της σύμβασης "Αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών" από τον Περιφερειάρχη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Είναι τεράστια η ικανοποίησή μου για την επίτευξη του χρόνιου αυτού αιτήματος, που έγινε πράξη ύστερα από συνεχείς και επίμονες προσπάθειες , κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρεβενών, με την συντονισμένη συνδρομή τόσο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, όσο και του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη.
Θα ήθελα επίσης θερμά να ευχαριστήσω τους τότε συνεργάτες μου αρμόδιους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών αλλά και τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Σαράντη Κλωνάρα.
Στη συνέχεια επισκέφτηκα στο Μαυρονόρος τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων που επίσης εντάχθηκε στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Δυτική Μακεδονία" και έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών αποκατάστασής του.
Δύο έργα που σκοπό έχουν να προάγουν την θρησκευτική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.
Αρωγός και στις δύο προσπάθειες στάθηκε η Υπουργός Πολιτισμού κ. Μενδώνη και τα στελέχη του Υπουργείου κ. Βλαχούλης και κ. Παπαθανασίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου