ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Υγεία Πτολεμαΐδας: Αξονική Τομογραφία Θώρακος

Πρωτοπορώντας από το 1975 και διαχρονικά παρέχοντας καινοτόμες ακτινολογικές υπηρεσίες σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, το διαγνωστικό κέντρο Υγεία Πτολεμαΐδας του κ. Πατσινακίδη συνεχίζει να προσφέρει τις καλύτερες εξετάσεις και διαγνώσεις στους ασθενείς του, όπως την εξειδικευμένη Αξονική Τομογραφία Θώρακος Low Dose, με τον μοναδικό στο είδος του, Αξονικό Τομογράφο Philips Ingenuity 128 τομών με IMR. Ο λόγος που αυτή η εξέταση υπερτερεί στον Philips Ingenuity 128 τομών με IMR, έναντι των εξετάσεων σε άλλου τύπου μηχανήματα είναι:


 
 
• Υψηλή ευκρίνεια 
• 𝚬𝛏𝛂𝛊𝛒𝛆𝛕𝛊𝛋ά 𝛘𝛂𝛍𝛈𝛌ή 𝛅ό𝛔𝛈 𝛂𝛋𝛕𝛊𝛎𝛐𝛃𝛐𝛌ί𝛂ς για τον ασθενή, ί𝛔𝛈 𝛍𝛆 𝛍ί𝛂 𝛅ό𝛔𝛈 𝛂𝛑𝛌ής 𝛂𝛋𝛕𝛊𝛎𝛐𝛄𝛒𝛂𝛗ί𝛂ς 𝛉ώ𝛒𝛂𝛋𝛐ς – μοναδικό χαρακτηριστικό που δεν προσφέρουν άλλοι τομογράφοι. 
• Διάγνωση που υποστηρίζεται από CAD (ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ), το οποίο υποβοηθά τον ακτινολόγο στην ανίχνευση και την ακριβή παρακολούθηση των όζων
• Εξέταση που συντελεί στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα. Όπως οι γυναίκες κάνουν ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο με τεστ ΠΑΠ για την ανίχνευση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας ,μαστογραφία για την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και οι άνδρες προληπτικό έλεγχο του PSA για τον προστάτη, έτσι ακριβώς κρίνεται αναγκαίος και ο συστηματικός έλεγχος για τους καπνιστές. Μην αμελείς την υγεία σου! 

Η LOW DOSE CT στο ετήσιο screening μπορεί να βοηθήσει στην πρώιμη διάγνωση – μπορεί να σώσει και τη δική σου ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου