ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΕΛΗ και ΦΙΛΟΥΣ της¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨

Η ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨ πολύ σπάνια χαρακτηρίζει τις εκδηλώσεις της.
Σήμερα όμως με βεβαιότητα και παρρησία θα χαρακτηρίσει, την προχθεσινή επίσκεψη αβροφροσύνης στις νέες εγκαταστάσεις της επιχείρησης ¨ μανιταροπροϊόντα ΓΡΕΒΕΝΩΝ ¨ του Φώτη και της Γιούλας Παρασκευαΐδη στη Μερσίνα,επιτυχημένη, εποικοδομητική, ευχάριστη και εν κατακλείδι συναρπαστική.

Η μεγάλη επιτυχία της οφείλεται αποκλειστικά στους φιλόξενους οικοδεσπότες που μας υποδέχθηκαν χαρούμενοι και γελαστοί σε ένα όμορφο καταπράσινο εξωτερικό χώρο, στρωμένο για να υποδεχθεί τα μέλη και τους φίλους της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨, που ξεπερνούσαν τους 60, και ¨έδεσαν¨ αρμονικά με τους άλλους καλεσμένους, φιλούς, επιχειρηματίες-συνεργάτες και οικογένεια του ζεύγους Παρασκευαΐδη.


Δείτε και: 
Αφού ξεναγηθήκαμε στους πεντακάθαρους επαγγελματικούς χώρους, του πρότυπου εργαστηρίου παραγωγής και επεξεργασίας παραδοσιακών προϊόντων των άγριων μανιταριών από τα δάση της Πίνδου, που ξεπερνούν τους 180 ξεχωριστούς κωδικούς, παρακολουθήσαμε τη μαγειρική τέχνη του Φώτη που με τη βοήθεια της ´Αννας και τα αγνά Γρεβενιώτικα υλικά μαγείρεψαν το πεντανόστιμο Κριθαρότο, που τάισε 100 και πλέον άτομα.
 
Παράλληλα οι αγαπημένες αδελφές του Φώτη και μέλη του Συμβουλίου του Συλλόγου μας Νίκη και Κίτσα, όπως συχνά μας καλομαθαίνουν, είχαν έτοιμα τα πεντανόστιμα πισία με μανιτάρια και χόρτα, σε ελάχιστο χρόνο.

Να απαριθμήσουμε και τα άλλα εδέσματα που πλουσιοπάροχα μας πρόσφεραν; Αρχίζουμε με λουκούμι, ηδύποτα μανιταριών, καναπεδάκια, σαλάτα χόρτων, δύο ειδών μανιταριών τουρσί, καφέ, κρασιά και περίσσια περιποίηση και αγάπη.

Η 21η Ιουνίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και τη γιορτάσαμε χάρη στην παρουσία του ζεύγους Χρήστου και Ρούλας Κάλτσιου, καλεσμένων του Φώτη και της Γιούλας που κάλυψαν μουσικά το απόγευμα μας. Μας κατέπληξε ο Χρήστος που έπαιξε μαγικές μελωδίες με σαξόφωνο εκτός βέβαια από φλογέρα. Τους ευχαριστούμε θερμά.

 
 

Την όλη εκδήλωση χαρακτήρισε η άψογη και θερμή φιλοξενία, η πλούσια προσφορά η τέλεια διοργάνωση, η ζεστή εξυπηρέτηση. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Την εκδήλωση τίμησε και κόσμησε με την παρουσία του ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η συζυγός του Δέσποινα Κλησιάρη. Και πως να λείπει από μια τέτοια γιορτή που στο επίκεντρο της είχε το μανιτάρι. Αυτό πήγαμε να γνωρίσουμε και να γευθούμε.

Γιώργος Κωνσταντινίδης, το Α και το Ω στο Κεφάλαιο Μανιτάρια.Πολύτιμο Κεφάλαιο ο ίδιος για τον τόπο μας. Αφιέρωσε το χρόνο του, διέθεσε τις δυνάμεις του, πρόσφερε τις γνώσεις του. Ο Δάσκαλος που ερεύνησε, πίστεψε, αγάπησε, ανέδειξε, μεταλαμπάδευσε και ταξίδεψε το Μανιτάρι και τα Γρεβενά σε όλο τον Κόσμο.

Τα μέλη και οι φίλοι της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ του εκφράζουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για την ασίγαστη αφοσίωση του σε ένα σκοπό. Ένα σκοπό που ανέβασε τον τόπο μας, αλλά και όσους τον ακολούθησαν πιό ψηλά.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥΡΣ και το Βασίλη για τη δωρεάν μεταφορά στο χώρο της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. των Γρεβενών και τους Θεολογία Τσουκαλά και Αντώνη Παπαβασιλείου από τα Χρονικά Δυτικής Μακεδονίας, το Χρήστο Μιμή από το star και τη δική μας Μαρία Καναλίδου, από το grevena press, καλεσμένους του Φώτη, που κάλυψαν την εκδήλωση και που διαχρονικά κοινωνούν το έργο μας.




Με τιμή για το Δ.Σ. της ¨Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Ευαγγελία Μπόγκια. Μαρία Παρασκευαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου