ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Δωρεά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς προσφέρθηκαν από γυναίκα ιδιώτη ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής και δύο πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία Χθες (23-06-2023) το πρωί πραγματοποιήθηκε προσφορά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και δύο (2) πλήρως εξοπλισμένων φαρμακείων πρώτων βοηθειών, προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, τα οποία εγκαταστάθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς, με σκοπό την παροχή πρώτων βοηθειών και την άμεση αντιμετώπιση περιστατικών εξωνοσοκομειακής καρδιακής ανακοπής.
 Αμέσως, μετά τη χορήγηση του αυτόματου απινιδωτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς, παρουσίαση B.L.S. (Basic Life Support) με χρήση απινιδιστή, από αντιπρόσωπο της προμηθεύτριας εταιρείας, καθώς και από εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς.  Η ανιδιοτελής αυτή προσφορά προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς αποτέλεσε πρωτοβουλία γυναίκας ιδιώτη, ως αναγνώριση των υπηρεσιών του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.  Τόσο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νικόλαος Έξαρχος, όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς κ. Ιωάννης Σπυρίδης ευχαρίστησαν θερμά την γυναίκα ιδιώτη προσφέροντάς της ευχαριστήρια επιστολή και τιμητική πλακέτα. 
 
 
Στο εγγύς μέλλον θα πραγματοποιηθεί στα στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών, καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης «ΚΑΡΠΑ» και χρήσης του απινιδωτή, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν με πρακτική εφαρμογή στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, οι οποίες θα μπορούν να φανούν χρήσιμες τόσο σε αυτούς όσο και στον κοινωνικό τους περίγυρο, καθώς προτεραιότητα όλων μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου