ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Gmail: Ποιοι χρήστες κινδυνεύουν να χάσουν το μέιλ τους

Γιατί η Google θα διαγράψει λογαριασμούς Gmail - Ποιοι θα τη γλιτώσουν 


Έχετε λογαριασμό Gmail αλλά τον έχετε ξεχασμένο εδώ και χρόνια; Προσοχή, γιατί από τον Δεκέμβριο η Google θα αρχίσει να διαγράφει λογαριασμούς που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον δύο χρόνια, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας αντιμετώπισης των κινδύνων ασφαλείας. Η Google δήλωσε ότι θα ξεκινήσει με την εκκαθάριση λογαριασμών που είχαν δημιουργηθεί αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.

Πριν ξεκινήσει τις διαγραφές η Google θα ενημερώσει τους χρήστες των λογαριασμών με μέιλ και σε εφεδρικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν αρχικά δηλωθεί.

 
 

Η διαγραφή των παλαιών λογαριασμών δεν σημαίνει μόνο την απώλεια πρόσβασης στο Gmail. Οι εργασίες στα Google Docs, Google Workspace, Google Photos και άλλα προϊόντα της Google θα διαγραφούν επίσης, όπως και τυχόν βίντεο που έχει ανεβάσει ο χρήστης στο YouTube σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times. Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο διαχείρισης προϊόντων της εταιρείας Ruth Kricheli η νέα πολιτική αποσκοπεί στην προστασία των χρηστών, καθώς οι ανενεργοί λογαριασμοί είναι πιο εύκολο να παραβιαστούν.

Δεν διαγράφονται εταιρικοί λογαριασμοί

Μια ανάλυση που έκανε η Google κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι εγκαταλελειμμένοι λογαριασμοί είχαν πολύ λιγότερες πιθανότητες -από τους ενεργούς- να διαθέτουν επαλήθευση δύο παραγόντων, μια μέθοδο ελέγχου ταυτότητας του χρήστη, που τον σώζει από πιθανές παραβιάσεις.

 
 

Το σχέδιο διαγραφής ανενεργών λογαριασμών θα εφαρμοστεί μόνο σε προσωπικούς λογαριασμούς και δεν θα επηρεάσει οργανισμούς όπως σχολεία ή επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Gmail και άλλες υπηρεσίες της Google.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου