ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Αντιπρόεδρος στην Υποεπιτροπή Ασφάλειας και Άμυνας του Ευρωκοινοβουλίου ο Νίκος Παπανδρέου -(video)


Στην θέση του Αντιπροέδρου της Υποεπιτροπής Ασφάλειας και Άμυνας εκλέχτηκε ο Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ

στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νίκος Παπανδρέου, μετά από πρόταση τη Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.


Μετά την εκλογή του ο κ. Παπανδρέου αφού ευχαρίστησε τη Σοσιαλιστική Ομάδα και τα Μέλη της Επιτροπής για τη στήριξη στο πρόσωπό του και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν με την εκλογή του δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα, το Κόμμα μου και τη Χώρα μου η εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου και η στήριξη της υποψηφιότητάς μου και την εκλογή στη θέση του Αντιπροέδρου. Θα κάνω ότι μπορώ για να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Οι τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις, ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι συνεχείς επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, η διεθνής τρομοκρατία και πολλοί άλλοι παράγοντες αναδεικνύουν ότι θα πρέπει να ενισχυθεί ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα Ασφάλειας και Άμυνας.Η προώθηση της συνεργασίας και της συντονισμένης δράσης στον τομέα της άμυνας μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕαλλά και των διεθνών εταίρων μας πρέπει να είναι προτεραιότητά μας.Μόνο μέσω της αλληλεπίδρασης και της συνεργασίας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις απειλές και τις προκλήσεις.»


 
 

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της Υποεπιτροπής Ασφάλειας και Άμυνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (SEDE) είναι να επιτρέψει τη διεξοδική δημόσια συζήτηση και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο όλων των δράσεων της ΕΕ στον τομέα της ΚΠΑΑ, ιδίως όσον αφορά τα θεσμικά όργανα, τις ικανότητες και τις επιχειρήσεις. Η SEDE συμβάλει ενεργά στη διαμόρφωση της πολιτικής ασφάλειας και άμυνας της ΕΕ. Η ανάπτυξη των σχέσεων με τους στρατηγικούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένου του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ, καθώς και με τρίτες χώρες που είναι υπέρμαχοι της πολυμερούς προσέγγισης και της διεθνούς τάξης για την ειρήνη, βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της SEDE.


Παρακολουθήστε  το βίντεο με την εκλογή του κ. Παπανδρέου:


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου