ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

«Ράγισαν» καρδιές στο Ωραιόκαστρο στην κηδεία της 16χρονης που πέθανε από αλλεργικό σοκ



Ανείπωτος ο πόνος στο τελευταίο αντίο και αναπάντητα τα «γιατί» για τον πρόωρο θάνατό της 16χρονης.

Μέσα σε κλίμα οδύνης συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές αποχαιρετούν την 16χρονη από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, που άφησε την τελευταία της πνοή όταν έφαγε φαγητό και φέρεται να υπέστη αλλεργικό σοκ.
 
 
Η σορός της άτυχης κοπέλας έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Ἀθανασίου Παλαιοκάστρου Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Ντυμένοι στα μαύρα και κρατώντας λουλούδια οι φίλοι της και οι συγγενείς της, την αποχαιρετούν. Κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη, έφυγε από τη ζωή ένα πανέμορφο νέο κορίτσι γεμάτο ζωή και όνειρα. Οι φίλοι της που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ιερό ναό, «μάρσαραν» με τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα, τα οποία αγαπούσε η ανήλικη κοπέλα.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και η μητέρα της 16χρονης που έφτασαν στην εκκλησία υποβασταζόμενοι, μη μπορώντας να πιστέψουν τη τραγωδία που βρήκε την οικογένειά τους.

Ο γαμπρός της αδικοχαμένης κοπέλας εξέφρασε τη θλίψη και την οργή του, ζητώντας να τιμωρηθούν οι ένοχοι και επιρρίπτοντας ευθύνες για το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο άργησε να φτάσει στο σημείο, με την 16χρονη να χάνει τη ζωή της.

«Αυτά γίνονται εδώ και τριάντα χρόνια και συνεχίζουν και πεθαίνουν άδικα. Το 2023 δεν γίνεται ένα παιδί να φεύγει επειδή κατανάλωσε ένα χοντ ντογκ και ένα ασθενοφόρο 05.00 το πρωί που στην ίδια εμβέλεια υπήρχανε τρία κέντρα υγείας, έξι ασθενοφόρα, δεν μπόρεσε να φτάσει εγκαίρως», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αραμπάτζης.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου