ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Χαλκιδική: Εκτέλεσαν επιχειρηματία με 20 σφαίρες – Συμβόλαιο θανάτου «βλέπει» η ΕΛΑΣ


Επίθεση με πυροβολισμούς δέχτηκαν δύο άτομα έξω από το ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο οποίο διέμεναν στη Χανιώτη, στη Χαλκιδική με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να υποκύψει στα τραύματά του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός είναι ένας 39χρονος από τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ τραυματίστηκε ένας 45χρονος ομοεθνής του. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι δύο αλλοδαποί -οι οποίοι έκαναν διακοπές στη Χανιώτη- βρίσκονταν με μεγάλη παρέα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού που νοίκιαζαν όταν δέχτηκαν πυροβολισμούς από αγνώστους. 


 
 
Οι δράστες τούς προσέγγισαν έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και άρχισαν να πυροβολούν. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, o 39χρονος επιχειρηματίας (είχε στην ιδιοκτησία του καζίνο στη Β. Μακεδονία), δέχτηκε δεκάδες σφαίρες -τουλάχιστον 20- και όλα δείχνουν πως πρόκειται συμβόλαιο θανάτου καθώς πριν λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν εκτελέσει συνέταιρό του, επίσης από τη γειτονική χώρα.

 Άγνωστο άτομο, τηλεφώνησε στο 112 και κατήγγειλε ότι κάποιος καλεί σε βοήθεια. Όταν έφτασε επί τόπου το πλήρωμα του περιπολικού, διεπίστωσε ότι οι δύο άνδρες είχαν ήδη μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας Χαλκιδικής όπου διαπιστώθηκε ότι ο επιχειρηματίας κατέληξε, ενώ ο δεύτερος άνδρας ήταν τραυματίας. Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Χαλκιδικής. 

Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α Πολυγύρου, ενώ ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου