ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

«Δωράκι 85.000 ευρώ σε εργολάβο» έβαλε… φωτιά στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας

 Και ξαφνικά μία συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με «χαλαρή» ατζέντα, όπως η χθεσινή, ανέβασε κατακόρυφα το πολιτικό θερμόμετρο.

Αφορμή το θέμα που αφορούσε την τροποποίηση του ύψους του τιμήματος της σύμβασης της εργολαβίας για το πράσινο, που οδήγησε τον δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργο Παπαδούλη να μιλά για… «δωράκια» της Δημοτικής Αρχής προς τον εργολάβο!


 
 

Αναμενόμενα η αποστροφή του αυτή, προκάλεσε την έντονη αντίδραση από πλευράς Δημοτικής Παράταξης με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αλεξούλη όχι μόνον να σηκώνει το γάντι, αλλά και να το… επιστρέφει τονίζοντας αιχμηρά πως «τώρα που μπαίνουμε στη διαδικασία και το πράσινο με την εργολαβία και τη βοήθεια μπορεί και συνέρχεται λιγάκι και βγάζει έργο στη πόλη, τώρα πάμε για δωράκια; Τώρα τι ακριβώς θέλετε;»

Αμέσως μετά, ο κ. Παπαδούλης έσπευσε να διευκρινίσει πως το περί «δώρου» δεν αφορούσε την υπηρεσία αλλά τη δημοτική αρχή. «Η δυνατότητα να δοθεί 10% προβλέπεται από τη νομοθεσία, δεν παρανομεί η δημοτική αρχή, γι’ αυτό και μιλάω για δωράκι. Μπορούσε όμως να μη το δώσει το 10% και το έργο το έχουμε ξαναδεί, όπως πριν από λίγο καιρό στην άλλη σύμβαση που δόθηκε πάλι 10%. Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν δίνουμε 85.000 επιπλέον στον εργολάβο, στον ιδιώτη».


 
 

Το επιπρόσθετη χρηματοδότηση πάντως εγκρίθηκε με οριακή πλειοψηφία 17 έναντι 16 συμβούλων.

newsroom onlarissa.gr / φωτό αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου