ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Καστοριά: Αρκουδάκι έπεσε σε δεξαμενή – Το έσωσαν με έναν κορμό δέντρου

Ένας κορμός δέντρου βοήθησε αρκουδάκι να βγει από δεξαμενή όπου είχε πέσει στην Καστοριά και να συναντήσει και πάλι τη μητέρα του, που το περίμενε τριγυρνώντας στην περιοχή.

 
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Αρκτούρου», για το αρκουδάκι που έπεσε μέσα σε μία δεξαμενή στη Λεύκη στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από τη Διεύθυνση Δασών Καστοριάς σε συνεργασία με την Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς. Με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Δασών κόπηκε ένας κορμός δέντρου που τοποθετήθηκε εντός της δεξαμενής ώστε να βοηθήσει το αρκουδάκι να βγει έξω.

Τελικά, έπειτα από λίγη ώρα, το αρκουδάκι σκαρφάλωσε και βγήκε έξω από τη δεξαμενή και μάλιστα η κάμερα συνέλαβε και τη μαμά αρκούδα που το πήρε και έφυγαν μαζί.

Όπως αναφέρει ο «Αρκτούρος», τα περιστατικά αλληλεπίδρασης σε κατοικημένες περιοχές φέτος έχουν αυξηθεί δραματικά και η οργάνωση απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους φορείς να ανταποκριθούν στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και να ενισχύσουν τους φορείς που συμμετέχουν στο πλαίσιο λειτουργίας της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης.


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου