ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Τρίκαλα || «Η μητέρα της δεν μίλησε λόγω ντροπής» – Ανήλικη κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον δάσκαλό της


Πάνω από δέκα χρόνια έμεινε «θαμμένη» η υπόθεση κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού από τον δάσκαλό της σε χωριό των Τρικάλων, καθώς

η μητέρα της, στην οποία είχε μιλήσει για τον εφιάλτη της, δεν μίλησε λόγω… ντροπής.


 
 

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η σήμερα ενήλικη γυναίκα, μίλησε σε κοινωνική λειτουργό για όσα συνέβησαν το 2007. Ο συνταξιούχος, πια, εκπαιδευτικός, βρέθηκε στο εδώλιο, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη. Στο εδώλιο κάθισε και η μητέρα της παθούσας η οποία κατηγορείται για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη.

Την κακοποιούσε επί δύο χρόνια – Το χρονικό

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, κατά την προηγούμενη δικάσιμο, η ενήλικη σήμερα κοπέλα, κατέθεσε πως όταν ήταν μαθήτρια πέμπτης δημοτικού το 2007, κακοποιήθηκε από δάσκαλο μέσα σε αίθουσα του σχολείου. Η κακοποίηση, σύμφωνα με την κοπέλα, συνεχίστηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου για τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι να πάει στο γυμνάσιο.


 
 

Για αυτά τα περιστατικά η ανήλικη τότε κοπέλα μίλησε στο οικογενειακό της περιβάλλον, μεταξύ των οποίων και στη μητέρα της, αλλά όπως κατέθεσαν σήμερα η γιαγιά, η θεία και η αδερφή της κοπέλας αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια. Ήταν η «ντροπή» σύμφωνα με την κατάθεση της θείας που τους αποθάρρυνε να μιλήσουν στην αστυνομία για το περιστατικό.

Τελικά ο δάσκαλος και η μητέρα της οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη 16 χρόνια μετά το περιστατικό, με το πρωτόδικο δικαστήριο να τους κηρύσσει ένοχους και να επιβάλλει σε αμφότερους ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Σήμερα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσαν επίσης, ως μάρτυρες υπεράσπισης, συνάδελφοι του κατηγορούμενου καθώς και η γυναίκα του με το δικαστήριο να διακόπτει για την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου