ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Καλλιθέα: Εργαζόμενος στον δήμο πήγε να ανοίξει παιδική χαρά εν μέσω καύσωνα και πέθανε


Σοκ και ερωτηματικά προκαλεί ο θάνατος εργαζομένου στον δήμο Καλλιθέας εν ώρα υπηρεσίας. Ο 49χρονος,

σύμφωνα με το kallitheacity.com, πήγε γύρω στις 16:45 το απόγευμα της Δευτέρας να ανοίξει την παιδική χαρά η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους.


 
 

Αφού ξεκλείδωσε την είσοδο της παιδικής χαράς της οδού Σπάρτης, διάνυσε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέσα στην παιδική χαρά μέχρι να φτάσει στην δεύτερη είσοδο και εκεί κατά την προσπάθειά του να ξεκλειδώσει το λουκέτο, κατέρρευσε.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και πράγματι σε λίγα λεπτά, έφτασαν στο σημείο ομάδα ΔΙΑΣ, ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ, καθώς και ένας δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ.

Ο διασώστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έδωσε υπεράνθρωπη μάχη επί περίπου 20 λεπτά εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ και με την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 49χρονος διεκομίσθη στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπέστη καρδιακή ανακοπή, πιθανότατα λόγω θερμοπληξίας.

Η μετάθεση στο πόστο που κατέληξε μοιραίο

Όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, ο 49χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, κατά το παρελθόν εργαζόταν ως κηπουρός του δήμου Καλλιθέας. Σε ώρα υπηρεσίας στους κήπους του δήμου Καλλιθέας προσβλήθηκε από μια σοβαρή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει το ένα του μάτι.

Στη συνέχεια μετατέθηκε στο γκαράζ του δήμου Καλλιθέας ως φύλακας, χώρος απόλυτα ελεγχόμενος και με ιατρείο, καθώς αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πριν από δύο μήνες, για άγνωστο λόγο και παρά τη γνωστή πολύ σοβαρή κατάσταση της υγείας του σε όλους στην υπηρεσία, τον απομάκρυναν από το γκαράζ και τον μετέθεσαν στο πάρκο Δαβάκη.


 
 

Ο 49χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε δηλώσει ότι με τα τόσα προβλήματα υγείας δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του εκεί και του ανατέθηκε να ανοιγοκλείνει την παιδική χαρά η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους, στην οποία σήμερα κατέρρευσε.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο δήμαρχος Καλλιθέας

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το θλιβερό συμβάν της απώλειας του 49χρονου, ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας:

«Σχετικά με την τραγική απώλεια του 49χρονου εργαζόμενου μας στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος, την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος εργαζόμενου μας.

Ο Δήμος Καλλιθέας, είχε συμμορφωθεί με όλες τις εγκύκλιες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των εκτάκτων καιρικών φαινομένων».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου