ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Λιονέλ Μέσι: Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι αποκάλυψε πόσα λεφτά θα πάρει


Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ με την Ίντερ Μαϊάμι, ο συνιδιοκτήτης της οποίας, Χόρχε Μας, αναφέρθηκε στο πώς έγινε η μεταγραφή αλλά και στα λεφτά που θα παίρνει ετησίως ο Αργεντίνος.

 

 

Ο Μέσι είχε μια αδιανόητη πρόταση από την Αλ Χιλάλ που του πρόσφερε τουλάχιστον 400 εκατ. ευρώ ετησίως αλλά τελικά την απέρριψε, κάνοντας αποδεκτή αυτή της Ίντερ Μαϊάμι. Μια πρόταση πολύ μικρότερη από αυτή των Αράβων, με τον διεθνή Τύπο να υπολογίζει στα 30-40 εκατ. ευρώ τις ετήσιες απολαβές του παίκτη. Το πραγματικό ποσό, όμως, είναι λίγο μεγαλύτερο.«Ο Μέσι θα παίρνει ετησίως 50-60 εκατ. ευρώ», είπε σχετικά ο Χόρχε Μας, συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, στην ισπανική El Pais, όπου αναφέρθηκε και στο πώς έγινε η μεταγραφή.


«Το 2019 αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσαμε να φέρουμε τον Μέσι εδώ. Μπορεί να μετατρέψει το MLS στο δεύτερο ή τρίτο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Νομίζω πως θέλει να αφήσει το σημάδι του στη Λίγκα και θα τα καταφέρει κι εκτός ποδοσφαίρου. Όταν αποσυρθεί θα πάρει κι ένα πακετό μετοχών του συλλόγου», είπε αρχικά ο Αμερικανός επιχειρηματίας και συνέχισε.

«Τρία χρόνια παλεύαμε. Τον 1,5 χρόνο πολύ έντονα. Είχαμε πολλές συζητήσεις με τον Χόρχε Μέσι, τελικά έκλεισε στα τέλη Μαΐου. Ο Μπέκαμ μίλησε μαζί του μόνο για τα ποδοσφαιρικά. Δεν θέλαμε να νιώσει πίεση. Μιλήσαμε στη Βαρκελώνη, στο Μαϊάμι, στο Ροσάριο, στην Ντόχα. Είδα όλο το Μουντιάλ στο Κατάρ, παρακολουθώντας την Αργεντινή. Η συμφωνία με την Apple ήταν πολύ σημαντικό για να κλείσει η το deal».


 
 

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου