ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

«Μην το κάνετε!» - Αεροσυνοδός αποκαλύπτει το πιο αηδιαστικό πράγμα στο αεροπλάνο


Viral έχει γίνει το βίντεο μίας αεροσυνοδού στο TikTok, η οποία μοιράζεται με τους ακολούθους της την πιο ανθυγιεινή πρακτική των επιβατών στα αεροπλάνα.

H Barbara Bacilieri, η οποία είναι γνωστή στα social media ως «Barbie Bac», αποκάλυψε το πιο αηδιαστικό πράγμα που έχει δει ποτέ να γίνεται σε αεροπλάνο και δεν πάει ο νους σας!

 
 

«Έχω δει κάτι φρικτό», ανέφερε αρχικά στο βίντεό της και πρόσθεσε: «Οι επιβάτες αλλάζουν τις πάνες των μωρών τους στα τραπεζάκια».

Στη συνέχεια, η 30χρονη με τους περισσότερους από 3,8 εκατομμύρια ακόλουθους, εξηγεί ότι όχι μόνο η πρακτική αυτή είναι δυσάρεστη για τους υπόλοιπους ταξιδιώτες αλλά και ανθυγιεινή αφού στα ίδια τραπέζια οι επιβάτες τρώνε και πίνουν.

«Σας παρακαλώ μην το κάνετε. Εάν πρέπει να αλλάξετε την πάνα ενός παιδιού κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, χρησιμοποιήσετε το μπάνιο, όπου υπάρχει διαθέσιμη πτυσσόμενη αλλαξιέρα», σημείωσε.

Και τόνισε: «Δεν πρέπει ποτέ να πετάτε την πάνα στην τουαλέτα. Αντίθετα, πρέπει να την πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων. Επίσης, μην δίνετε ποτέ τη βρώμικη πάνα στην αεροσυνοδό γιατί είναι αηδιαστικό».


Το βίντεο έχει προβληθεί περισσότερες από 155.000 φορές και έχει λάβει εκατοντάδες σχόλια από χρήστες που μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες.

«Είδα κάτι εξίσου φρικτό σήμερα, μια μητέρα που ήθελε να αλλάξει την πάνα του μωρού της σε ένα σούπερ μάρκετ στον χώρο συσκευασίας στο ταμείο», «Τι φρίκη», «Aν είναι έτσι να πηγαίνουμε να τρώμε στην αλλαξιέρα του μπάνιου», «Εγώ χρησιμοποίησα την αλλλαξιέρα αλλά ήταν εξαιρετικά μικρή και το μισό σώμα του μωρού μου ήταν στον αέρα», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια κάτω από το βίντεο.

Δείτε το παρακάτω

No lo hagan 🤢

♬ sonido original – Barbiebac Viajes



 
 
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου