ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Νεκρός βρέθηκε ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Φραγκιαδάκης

 

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στις θάλασσες και της Εύβοιας, καθώς ο Αρχιμανδίτης Ιάκωβος Φραγκιαδάκης

πνίγηκε σε παραλία της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ήταν περίπου στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (17.07. 2023) όταν ο 78χρονος Αρχιμανδρίτης, Ιάκωβος Φραγκιαδάκης, ανασύρθηκε από τη θάλασσα στη πλαζ Ροδιές, στη Κάνηθο Χαλκίδας, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 78χρονος ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών.


 
 

Η Μητρόπολη Χαλκίδος για τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Φραγκιαδάκη

Η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος αγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του αοιδίμου ήδη Αρχιμανδρίτου Ιακώβου Φραγκιαδάκη, διατελέσαντος Εφημερίου των Ιδρυματικού Παρεκκλησίου Αγίου Παντελεήμονος του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Χαλκίδος (2012-2023), κοιμηθέντος την 17η Ιουλίου 2023.

Ο μακαριστός π. Ιάκωβος, γεννήθηκε το έτος 1945 στη Νίκαια Αττικής στους κόλπους ευσεβούς οικογενείας και γαλουχήθηκε από τους γονείς του Βασίλειο και Έλλη στην χριστιανική πίστη και ζωή και από μικρή ηλικία είχε τον πόθο του ιερατικού διακονήματος.

Την εκκλησιαστική και Θεολογική παιδεία έλαβε στη Θεολογική Σχολή Αθηνών.

Το 1970 χειροτονήθηκε Διάκονος δια των χειρών του μακαριστού Μητροπολίτου Δημητριάδος κυρού Ηλία και το 1975 Πρεσβύτερος και Αρχιμανδρίτης από τον μακαριστό Μητροπολίτη Μαντινείας κυρό Θεόκλητο και κατόπιν υπηρέτησε, ως Εφημέριος και Καθηγητής Μέσης Εκπαιδεύσεως στις Ιερές Μητροπόλεις Πειραιώς, Ηλείας, Νικαίας και Ρόδου, μέχρι την συνταξιοδότησή του.

Κατόπιν αιτήματος του μακαριστού π. Ιακώβου, ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος του ανέθεσε τα εφημεριακά καθήκοντα στο Ι. Παρεκκλήσιο Αγ. Παντελεήμονος του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Χαλκίδος.Ο Θεός να χαρίσει την Βασιλεία Του στον εκλεκτό Λειτουργό Του, ο οποίος τον επόθησε έως τελείας αφιερώσεως.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023, στις 6μ.μ., θα τελεσθεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου η νεκρώσιμος Ακολουθία της Κηδείας στον Ι. Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου του Κοιμητηρίου Χαλκίδος.


 
 
iellada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου