ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Κέρκυρα: Άγρια συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές ανάμεσα σε τουρίστες - Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από ένα νυχτερινό μαγαζί στον Κάβο

 

Άγριο ξύλο έπεσε ανάμεσα σε δυο παρέες αλλοδαπών που κάνουν διακοπές στον Κάβο της Κέρκυρας,

 το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι αστυνομικοί του τμήματος Νότιας Κέρκυρας που πέρασαν χειροπέδες σε έναν από τους εμπλεκόμενους, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.



 
 
Ο αλλοδαπός δράστης, μαζί με άλλους τρεις φίλους του, επιτέθηκαν για άγνωστο λόγο έξω από ένα νυχτερινό μαγαζί σε δύο άλλους τουρίστες και τους χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, τραυματίζοντας τον έναν από αυτούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ αναζητούνται οι τρεις συγκατηγορούμενοί του που διέφυγαν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Τραυματίας σε καυγά μεταξύ νεαρών

Αιματηρή κατάληξη είχε ο καυγάς για άγνωστο λόγο μεταξύ δυο νεαρών Ελλήνων στη Σίφνο, καθώς ένας 24χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι έναν συνομήλικό του που μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και, αφού άσκησε σε βάρος του δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών και οπλοχρησία, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου