ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Υπόθεση βιασμού Λαρισαίας εκπαιδευτικού από τον προϊστάμενό της: Την Τρίτη πιθανότατα η απόφαση του Δικαστηρίου – Τι λέει ο δικηγόρος της


Στην τελική ευθεία μπαίνει η πολύκροτη δικαστική υπόθεση της καταγγελίας 46χρονης Λαρισαίας εκπαιδευτικού,

πως τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε πέσει θύμα βιασμού από τον προϊστάμενό της, σε διεύθυνση εκπαίδευσης της περιοχής.

 
 

Η κεκλεισμένων των θυρών δίκη της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον 63χρονο σε αργία προϊστάμενο συνεχίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων του κατηγορητηρίου. Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο Δευτέρα ώστε να ξεκινήσει η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης και εν συνέχεια να λάβει χώρα η απολογία του κατηγορουμένου. Την Τρίτη εξάλλου, αναμένεται η πρόταση της Εισαγγελέα της έδρας, οι αγορεύσεις και ενδεχομένως και η απόφαση.

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις εντός του δικαστηρίου, επεισοδιακή ήταν και η συνεδρίαση της Παρασκευής με τον κατηγορούμενο να είναι – κατά πληροφορίες του onlarissa.gr – ιδιαίτερα παρεμβατικός με αρκετές ερωτήσεις προς τους μάρτυρες, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις στην αίθουσα.

Κατά την εκδοχή της υπεράσπισης, τα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα σε παραλιακή περιοχή της Λάρισας, μέσα στο αυτοκίνητο, έγιναν με τη συναίνεση της 46χρονης έως έναν βαθμό, ενώ το σπέρμα που βρέθηκε στο φόρεμά της, αποδίδεται σε… μονομερή πράξη του κατηγορούμενου.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

Από την πλευρά του θύματος, ο συνήγορός της, Λαρισαίος δικηγόρος κ. Θωμάς Παπαλιάγκας, τονίζει στο onlarissa.gr πως «αποδεικτικώς η διαδικασία έχει προχωρήσει και τα θέματα θεωρώ ότι έχουν διαλευκανθεί. Συνεχίζουμε τη Δευτέρα με την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης και την απολογία του κατηγορουμένου. Το θύμα έχει βιώσει ξανά το γεγονός με την εξέτασή του και ιδίως με την επιθετικότητα της πλευράς της υπεράσπισης. Ευτυχώς για το θύμα που η δίκη προστατεύεται από την κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, η οποία διατάχθηκε με δική μας αίτηση. Θεωρώ ότι το Δικαστήριο θα αχθεί σε απόφαση σύμφωνη με την αλήθεια».

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ 46ΧΡΟΝΗΣ

Νωρίτερα, την περασμένη Πέμπτη, συγκλονιστική ήταν η περιγραφή του θύματος, των όσων συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ σε παραλιακή περιοχή της Λάρισας, μέσα στο αυτοκίνητο, μαζί με τον 63χρονο που σήμερα κατηγορείται για τον βιασμό της: «Ένιωθα τα βρωμόχερά του και την ανάσα του πάνω μου και αηδίαζα… Έκλαιγα και φώναζα «κύριε Διευθυντά, σταματήστε! Σας παρακαλώ, μέχρι εδώ! Σταματήστε!..»

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφορά καταγγελία της Λαρισαίας εκπαιδευτικού πως τον Σεπτέμβριο του 2021, κατά την βραδινή της έξοδο με τον προϊστάμενό της έπεσε θύμα βιασμού.

 
 

Ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ταυτόχρονα τέθηκε σε αργία από το υπουργείο Παιδείας. Ωστόσο, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας παραπέμφθηκε σε δίκη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα του βιασμού και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

newsroom onlarissa.gr (φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου