ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Πέθανε ο Ανδρέας Τσουκαλάς, ερμηνευτής του «Νόμιζα»


Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο τραγουδιστής, Ανδρέας Τσουκαλάς που

είχε ερμηνεύσει, μεταξύ άλλων, τις επιτυχίες «Νόμιζα» και «Μπαλάντα».

Την είδηση του θανάτου του τραγουδοποιού, γνωστοποίησε η Φαίη Μάτσου, πρώην μέλος του συγκροτήματος «Ριφιφί» με ανάρτησή της στο Facebook. «Καλό ταξίδι στο φως… στον υπέροχο συναισθηματικό καλλιτέχνη Ανδρέα Τσουκαλά» έγραψε.


 
 

Ποιος ήταν ο Ανδρέας Τσουκαλάς

Ο Ανδρέας Τσουκαλάς ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία το 1992, κυκλοφορώντας τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «Στους καιρούς τους πονηρούς». Σε αυτόν τον δίσκο ξεχώρισαν τα τραγούδια «Νόμιζα», «Μπαλάντα», «Στους καιρούς τους πονηρούς», «Απλά κι αληθινά».

Το 1994 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Μια καινούργια μέρα» και το 1999 υπέγραψε το cd «Φυσάει αέρας», με ερμηνευτή τον νεοεμφανιζόμενο Χρήστο Μυλωνά.

Ο Ανδρέας Τσουκαλάς, σύμφωνα με τη Wikipedia, είχε αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της «Συναυλίας αγάπης για τα παιδιά», που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Νομού Αχαΐας και Ζακύνθου (PALSO)[7] και με πολλούς ακόμα χορηγούς. Τα έσοδα της Συναυλίας διατέθηκαν σε τρία Ιδρύματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες: Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΠΙΚΠΑ, ΠΙΚΠΑ παράρτημα Πατρών, Κιβωτός Αγάπης. Η συναυλία έγινε στην Πάτρα με αφιλοκερδή συμμετοχή καλλιτεχνών όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Τοπάζη, η Χρυσώ Σταματοπούλου κλπ.


 
 

Επίσης συμμετείχε ως καλλιτεχνικός υπεύθυνος στις συναυλίες του μουσικού περιοδικού Popcorn σε συνεργασία με το Θοδωρή Ρακιτζή (οργάνωση) και τον Πέτρο Καντιάνη (Υπεύθυνο Επικοινωνίας & ΜΜΕ). Στις συναυλίες αυτές, εκτός του Μιχάλη Ρακιντζή πλαισιωμένου από νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, συμμετείχε και ο ίδιος και ερμηνευτικά, έγιναν δε 36 περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου