ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Grevena TV || Συνέντευξη Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη αναφορικά με το Leader: «Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για το δίκιο των Γρεβενών. Το δίκιο είναι με το μέρος μας»..- (video)

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν πρέπει να είναι κομματικές - Στηρίζω Χρήστο Τριγώνη... 
Αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου κατατίθεται η ένσταση ενάντια στη μη συμμετοχή Γρεβενών και Δεσκάτης στο πρόγραμμα Leader, όπως έκανε σήμερα γνωστό ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης στην αναλυτική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στα μέσα ενημέρωσης.

 
 

Ο κ.Δασταμάνης τόνισε ότι είναι σε καθημερινή επαφή με το αρμόδιο Υπουργείο αλλά και με τον Βουλευτή Γρεβενών Ιωάννη Γιάτσιο, προκειμένου να αρθεί η απόφαση αποκλεισμού, δηλώνοντας ότι «η πρότ«Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για το δίκιο των Γρεβενών. Το δίκιο είναι με το μέρος μας».ίαν ασή μας στην οποία ομόφωνα αποφάσισαν όλοι οι φορείς, τηρούσε όλα τα κριτήρια».

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος Γρεβενών μίλησε για την οικονομική καθαρότητα του Δήμου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι τα οικονομικά βάρη του παρελθόντος δεν υπάρχουν πλέον και αναφέρθηκε τόσο στην εξυγίανση της ΔΕΥΑΓ όσο και στην υπόθεση της ΑΝΓΡΕ.
Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «ψευδή και συκοφαντικά» τα δημοσιεύματα που στρέφονται εναντίον της Δημοτικής Αρχής ενώ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να κομματικές και πως θα στηρίξει τον Υποψήφιο Δήμαρχο που προέρχεται από τον συνδυασμό του, αναφερόμενος στον Αντιδήμαρχο των Εργων Χρήστο Τριγώνη.  

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου