ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Jill Biden – Brigitte Macron: Τα αντίθετα χρωματικά σύνολα που επέλεξαν για την κοινή τους εμφάνιση στο Παρίσι


 Η Jill Biden παρέστη στην τελετή έπαρσης της αμερικάνικης σημαίας στο Παρίσι, σηματοδοτώντας την επίσημη επανένταξη των Ηνωμένων Πολιτειών στον οργανισμό του ΟΗΕ.


Μετά την αποχώρησή της από την UNESCO πριν από σχεδόν πέντε χρόνια, η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών υψώθηκε και πάλι στον πολιτιστικό οργανισμό του ΟΗΕ που εδρεύει στο Παρίσι την Τρίτη, 25 Ιουλίου.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ τόνισε σε δηλώσεις της τη σημασία της παγκόσμιας συνεργασίας και της ειρήνης. «Οι μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας δεν μπορούν να επιλυθούν μεμονωμένα. Όταν παίρνουμε τη θέση μας σε αυτόν τον συνασπισμό, μπορούμε να αγωνιστούμε για τις αξίες μας, όπως η δημοκρατία, η ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Photo by Christian Liewig – Corbis/Getty Images
Photo by Christian Liewig – Corbis/Getty Images

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Γαλλία με την κόρη της, Ashley, η Jill Biden επισκέφθηκε τη Τετάρτη, 26 Ιουλίου το βόρειο τμήμα της χώρας και το Mont-Saint-Michel, ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Έκανε επίσης μια στάση στο αμερικανικό νεκροταφείο της Βρετάνης για να αποτίσει φόρο τιμής στους Αμερικανούς στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και να τονίσει τον ισχυρό ιστορικό δεσμό που έχουν οι ΗΠΑ και η Γαλλία.

Στη Γαλλία την υποδέχθηκε η Brigitte Macron, σύζυγος του Προέδρου της χώρας Emmanuel Macron. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας τις υποδέχτηκε φορώντας ένα ένα λευκό φόρεμα, με μπλε λεπτομέρειες και χρυσές λεπτομέρειες.

Photo by Christian Liewig – Corbis/Getty Images
Photo by Christian Liewig – Corbis/Getty Images

Η Jill Biden προτίμησε ένα total red look με φούστα και σακάκι, το οποίο συνδύασε με μαύρες Dior γόβες, ενώ η κόρη της προτίμησε ένα σύνολο με γαλάζιες και λευκές ρίγες. To ίδιο σύνολο είχε φορέσει ξανά το 2022 στα εγκαίνια του Smithsonian Latino Μουσείου, το οποίο είναι αφιερωμένο στους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τα κατορθώματα των Λατίνων των ΗΠΑ.


 
 

Και οι δύο γυναίκες διακρίνονται για το κομψό στυλ τους. Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως με αυτή την χρωματική αντίθεση στα look τους θέλησαν να τονίσουν τους καλούς δεσμούς Γαλλίας – ΗΠΑ, μιας και το λευκό, το κόκκινο και το μπλε παραπέμπουν στις σημαίες των δύο χωρών.


marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου