ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ν.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Ενταξη στο Leader τώρα! - Ολοι οι δημότες είναι στα κάγκελα!

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α 

Η τοπική κοινωνία βοά!Κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες του τόπου, πρωην βουλευτές και Δήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, αρχηγοί δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι, καταφέρονται με οργή κατά του Δημάρχου Γρεβενών και του δημαρχεύοντα αντιδημάρχου για το αίσχος του αποκλεισμού του Δήμου Γρεβενών απο το πρόγραμμα LEADER και εκείνοι παριστάνουν την στρουθοκάμηλο.

Χώνουν το κεφάλι στην άμμο και νομίζουν ότι δεν φαίνονται! 

 
 
Ο αποκλεισμός του Δήμου Γρεβενών από ένα πρόγραμμα της τάξης των 2,5 έως 4 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα κατανέμονταν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγέλματα της περιοχής ,καταδεικνύει με το πλέον αποκαλυπτικό τρόπο την πανθομολογούμενη αδυναμία αρχής και διοίκησης του Δήμου, σε μια περίοδο που άλλες περιοχές εκτινάσσονται σε οικονομικό και αναπτυξιακό επίπεδο. 

Είναι γνωστό βεβαίως το ποσοστό επιδότησης του συγκεκριμένου προγράμματος το οποίο σε επιμέρους σχέδια επένδυσης , εγγίζει το 70% του συνολικού κόστους.

 Ο Δήμος Γρεβενών κατα τα καταγγελόμενα (ο Δήμος ακόμη σιωπά και δεν απάντά) ανέθεσε σε μελετητική εταιρεία της Θεσ/νίκης την προετοιμασία του φακέλλου ο οποίος θα κατετίθετο στο Υπουργείο Ανάπτυξης για τελική έγκριση.
Την έγκριση αυτή έλαβαν οι υπολοιποι 50 Δήμοι σε όλη τη χώρα. 

 
 
Αφού συστηματικά και για μεγάλη χρονική περίοδο απαξιώθηκε η τοπική ΑΝΓΡΕ και παρακάμφθηκε , περιέργως πώς, η διπλανή ΑΝΚΟ, ο Δήμος Γρεβενών διέθεσε 30.000 ευρω για τη συγκεκριμένη εργασία στην εταιρεία απο τη συμπρωτεύουσα (που δεν μας είπαν ποια είναι και σε ποιόν ανήκει), η οποία απέτυχε λόγω ελλιπούς φακέλου να εξασφαλίσει την έγκριση του προγράμματος! 

Ολοι οι δημότες είναι στα κάγκελα! 
Ο νεοεκλεγείς βουλευτής επέλεξε τη σιωπή!
Η γενική κατακραυγή γιγαντώνεται! 
Να κοιτάξουν , χθές , να μαζέψουν τα κομμάτια του πρωτοφανούς διασυρμού και άν δεν μπορούν να εξεύρουν άμεση λύση επαναδιεκδίκησης ένταξης του Δήμου στο LEADER, να παραιτηθούν, διασώζοντας την αυτοδιοικητική τάξη και την πολιτική σοβαρότητα! Οι εκλογές για τις νέες δημοτικές αρχές είναι κοντά! 
Στις 8 Οκτωβρίου! 

Γρεβενά 12-Ιουλίου-2023 

 Για την Ν.Ε 
Ο Γραμματέας 
Κλεισιάρης Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου