ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Κώστας Παλάσκας στον Star-fm 933: “Θα πρέπει να υπάρχει ένας ενιαίος – ενωτικός συνδυασμός για να είναι αποτελεσματικός και νικηφόρος”… – (audio)

Ο Κώστας Παλάσκας μιλά για όλους και για όλα…
Το Δημογραφικό και η οικονομική υπανάπτυξη είναι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος των Γρεβενών, δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Παλάσκας, μιλώντας την Τρίτη (4-7-2023) στον Star-fm 933, και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη.

 
 
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού: Ανατροπή, Αναγέννηση για τα Γρεβενά, ανέφερε του λόγους που τον οδήγησαν να διαχωρίσει τη θέση από την νυν Δημοτική Αρχή, αφού, “Οι προτάσεις μας που έδιναν λύση στα παραπάνω προβλήματα και που τέθηκαν, ούτε καν συζητήθηκαν“… “Θλίβομαι και λυπάμαι πολύ , αφού η πόλη των Γρεβενών, δεν έχει ένα σημείο αναφοράς“…
Η επόμενη μέρα του Δήμου 
Μιλώντας για την επόμενη μέρα του Δήμου, ο κ. Παλάσκας αφού διαπίστωσε πως υπάρχει μία απογοήτευση και δυσαρέσκεια των Δημοτών, δήλωσε πως θα πρέπει να υπάρξει ένας ενιαίος – ενωτικός συνδυασμός για να είναι αποτελεσματικός και νικηφόρος. 
 “Να καθήσουμε όλοι μαζί, και με τη παρουσία του Βουλευτή του Νομού μας Γιάννη Γιάτσιου, και να καταλήξουμε σε μία υποψηφιότητα, αποδεκτή από όλους και να την στηρίξουμε.. “Να είμαστε και υποψήφιοι, και όχι μόνο επικεφαλής” 

Ακούστε όλη την συνέντευξη:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου