ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Survivor All Star: Μεγάλος νικητής ο ..

 Μετά από 6μιση μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, το Survivor All Star έφτασε στο τέλος του με μία λαμπερή βραδιά στο κατάμεστο

Άλσος Βεΐκου. Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης διεκδίκησαν το πολυπόθητο τρόπαιο αλλά και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ, με τον 33χρονο επιχειρηματία να κόβει πρώτος το νήμα.

Το παρών στον μεγάλο τελικό έδωσαν φίλοι, συγγενείς και υποστηρικτές των δύο φιναλίστ αλλά φυσικά και σχεδόν όλοι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι, που μοιράστηκαν αμέτρητες κοινές στιγμές στη ζούγκλα της Καραϊβικής.

Στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου παραβρέθηκε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο παραγωγός του Survivor έκανε τη δική του ανασκόπηση για τη χρονιά που έκλεισε, προχωρώντας μάλιστα σε μία ιδιαίτερη αναφορά στους παίκτες που αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης λόγω παραβίασης των κανονισμών.


 
 

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού «μαραθωνίου», που ξεπέρασε σε διάρκεια της 5μιση ώρες, προβλήθηκαν θεματικά βίντεο αφιερωμένα στις στιγμές των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελευθερία Ελευθερίου, ανεβάζοντας τον παλμό με τα τραγούδια τους.

Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν λίγο μετά τις 01:00, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή, που δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη! Ο 33χρονος επιχειρηματίας ξέσπασε σε κλάματα και πανηγύρισε τη νίκη του με τους συμπαίκτες και τους συγγενείς του, που έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Ποιος είναι ο Σάκης Κατσούλης; Η ζωή του και η πορεία του στο Survivor.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 4 το 2021, ωστόσο απασχόλησε ιδιαίτερα τα media για τη σχέση του με τη συμπαίκτριά του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο ίδιος παρόλο που δεν είχε μπει από την αρχή στο παιχνίδι, κατάφερε να προσαρμοστεί άριστα στις δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου και να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο, τόσο με τις αθλητικές του ικανότητες όσο και τη στρατηγική του.

Ο Σάκης Κατσούλης γεννήθηκε στο Αλιβέρι της Εύβοιας στις 19 Νοεμβρίου 1990. Έχει σπουδάσει Φυσικοθεραπεία, ενώ από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό. Από τα σχολικά του χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο σε διάφορες ακαδημίες, φτάνοντας σε ομάδες της Β’ Εθνικής και επιπλέον συμμετείχε στην Εθνική Ελπίδων.

Ο Σάκης Κατσούλης έχει αρκετές διακρίσεις στο beach volley και στον στίβο, ενώ παράλληλα κάνει ψαροντούφεκο από τα 15 του. Επιπλέον, είναι επιχειρηματίας και το πρώτο του μαγαζί ήταν ένα κατάστημα ρούχων. Αφότου κέρδισε και βγήκε από το Survivor 4, άνοιξε κι άλλα καταστήματα σε διάφορους κλάδους.


 
 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ήταν σε σχέση και λίγους μήνες πριν μπουν στο παιχνίδι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η σχέση τους, όπως είχαν δηλώσει, δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Μάλιστα, όταν η Μαριαλένα τον είδε μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα να μπαίνει μαζί με τη Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία βρίσκονταν σε σχέση, έγινε έξαλλη. Ωστόσο, παρόλο που αρχικά είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της, εντούτοις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήρθαν πιο κοντά και τελικά τα ξαναβρήκαν, με αποτέλεσμα να είναι μαζί μέχρι και σήμερα και να δηλώνουν πολύ ευτυχισμένοι.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου